Annonse

Klarer du å unngå å få panikk for julegavene eller er du en person som stresser rundt fra butikk til butikk for å finne julegaven som passer de nærmeste? Jeg har foreløpig tatt det ganske rolig, vi har en bursdagsgutt i hus i dag, (tenke seg til at han er blitt 6 år allerede), og det er noe med det å bli ferdig med bursdager før vi starter på julen. Men til uken, da skal jeg sette i gang. Personlig er jeg utrolig glad i gaver som behandler meg litt godt, kremer, parfymer og hudpleie er alltid utrolig deilig å få under treet.

PS! Lengre ned i innlegget kan du vinne Nuxe gaveesker til deg og en venn.

Etter at jeg ble ambassadør for Nuxe for snart to år siden har jeg prøvd ut alt av produkter i deres sortiment og det er ingen hemmelighet at jeg elsker de. Vennene mine har også blitt nysgjerrige på produktene, de som kjenner meg vet hvor begeistret jeg er og jeg skryter mye av hvordan huden min har bedret seg, selv etter at jeg har blitt eldre. Venninnene mine skal få en deilig gaveeske fra Nuxe under juletreet og får muligheten til å prøve ut forskjellige produkter. De kommer til å elske det!

I gaveeskene har Nuxe samlet sine favorittprodukter til en bra pris.

Nuxe Mitt Drømmesett består av bestselgere fra Nuxe. Julegaven inneholder Rêve de Miel hånd- og neglekrem, en reparerende, nærende og beskyttende krem for hånd og negler, min favoritt leppekrem Rêve de Miel les mer her! en ekstra rik og nærende leppebalm som beroliger, forsegler og heler tørre og sprukne lepper. Gavesettet inneholder også Huile Prodigieuse tørrolje som er min store favoritt. Jeg lagde en video med insider-triks for en stund tilbake, sjekk den ut under. Visste du at Huile Prodigieuse tørrolje kan brukes på kropp, ansikt, i hårspissene og på neglene for ekstra glød?  Hele esken koster nå 249,- du kan kjøpe den hos Apotek1 i butikk eller her!

Nuxe Prodigieux Harmony er den andre gaveesken fra Nuxe og er gaveesken til den du ønsker å skjemme bort litt ekstra. Jeg var så heldig å få en Nuxe Prodigieux parfyme i gave når jeg var i Paris for et par sesonger tilbake og det har vært min favorittduft siden. Den selges dessverre ikke i Norge, MEN i årets julegave eske får du den sammen med andre deilige produkter. Med andre ord, det er bare å hamstre om du liker duften like godt som meg.

I denne esken finner du også Huile Prodigieuse tørrolje og Prodigieux dusjolje som  renser skånsomt, gir et gyllent skimmer og deilig duft av appelsinblomst, magnolia og vanilje. Hele gave esken 499,- men er på tilbud hos Apotek1 til 349,- du kan kjøpe den hos Apotek1 eller på nett her!

Jeg gir en heldig følger og en venn muligheten til å vinne begge gaveeskene. Sjekk ut instagram for konkurranseregler!

 

Translate »
Read previous post:
med delt hjerte i julen

Men, fortsatt husker jeg vonde minner fra barndommen, fortsatt kjenner jeg på ensomheten som jeg i så mange år hadde....

Close