Røde lepper, markerte kinnben og glød er en perfekt kombinasjon til fest. I dette innlegget går vi steg for steg igjennom hvordan du kan legge en klassisk og fin makeup til julebordet. Makeup looken er inspirert av bildet under, og vi mener den vil passe de aller fleste. Get the look under!

  1. Påfør en liten mengde YSL all hours primer i hånden, og tapp med fingrene jevnt over hele ansiktet.
  2. Pensle touche éclate i en trekant under øyet, fra enden av nesen og diagonalt opp langs kinnbenet til  under øyet. Tapp produktet på plass med fingertuppene.
  3. Bruk en beautyblender eller foundation kost til å påføre Shiseido fluid foundation. Forsøk å pensle produktet nedover, og hvis du bruker en beautyblender, ikke glem å væte den først! Da slipper svampen å sluke alt produktet.
  4. Sett den flytende hudsminken med et settingpudder.
  5. Denne looken har ganske markante kinnben, og for å skape denne illusjonen påfører vi en bronzer under kinnbenet, og highlighter øvre kant. Bruk en smal og skrå kost til å påføre solpudderet, slik har du best kontroll. Pass på at du har lite produkt på børsten om gangen, og bygg den heller opp. Dette gjør du enkelt ved å dunke skaftet på børsten en til to ganger mot oversiden av hånden slik at overflødig produkt faller av.
  6. Påfør Chanel krem-skyggen over hele lokket. Denne er flott å bruke alene, men er også utrolig god å bruke som base for andre skygger. Chanels creative makeup designer Lucia Pica bruker uten unntak disse kremskyggene som første steg når hun legger skygger. Alt du legger over vil sitte bedre, blendes bedre, og bli mer pigmentert.
  7. Påfør en sort kajal langs vippekanten, og smudge den ut for et mykere resultat.
  8. Bruk touche eclat’en til å trylle vekk eventuell smuss under øyet fra skyggen. Highlight kinnben, nesebenet, over leppen(skaper en illusjon av fyldigere lepper), under bryn og generelt de områdene du ønsker å fremheve. Tapp og blend produktet med fingertuppene. Bommer du med leppestiften i neste steg er denne også super til å trylle det vekk og gi en perfekt kant mot leppene.
  9. Ramm inn leppene med en spisset lipliner. Påfør deretter leppestiften. Les mer om hvordan du kan legge en perfekt rød matt leppestift her.
  10. Til slutt kommer kanskje det viktigste punktet av alle, nemlig bryn! Fyll ut brynene med en farget brynsgelé, og gre hårene i motsatt retning av der de ligger naturlig. Slik får du mye mer fylde på brynene. Får du panikk av ‘bushy brows’ kan du selvfølgelig legge ca 2/3 av hårene sin naturlige vei, og heller buske til de innerste. Har du veldig få hår kan det være lurt å fylle inn med et brynspudder eller en brynspenn først.

Diorshow iconic over curl, shiseido Synchro skin glow, Twilly d’Hermes, Londontown, Mac lipliner, Chanel Allure Velvet matte, YSL All hours primer, YSL touche éclat, Chanel Ombre premiere cream eyeshadow, Estee Lauder Bronze Goddess.

LagreLagre

LagreLagre

Translate »
Read previous post:
Sjekk ut vinterens fineste hodeplagg

ADLINKS Det er 1. desember, høsten er for lengst forbi, og i Norge kommer man virkelig ikke unna kulda. Et...

Close