Annonse

Lettere sagt enn gjort tenker du kanskje. Det å gi deg selv mer tid til det som er viktig for deg er ikke alltid like lett. Det å sjonglere en jobb, mann, og to barn, er ikke enkelt. Det er ikke alltid like enkelt å være tilstede når jeg er hjemme heller, det er liksom alltid noe å gjøre. Noe som skal ryddes, noe som skal vaskes. og til tider er den følelsen av å ikke strekke til hjemme forferdelig slitsom. Løsningen for meg er blitt å få hjelp i huset, vi har fått vaskehjelp fra Freska.

Let’s face it! Ingenting er som å komme hjem til nyvasket hus uten å ha løftet en finger selv. Men, jeg har forstått at om det skal bli vasket her hjemme, så må jeg gjøre det selv. Den siste tiden har vaskehjelpen her hjemme ( MEG) streiket, og på fredag fikk jeg for første gang besøk av Freska. Det ga meg mer “meg tid” enn jeg har hatt på lenge.

Når helgen kommer så vil jeg at huset skal være rent, men skal jeg vaske selv må jeg bruke flere timer lørdag når jeg egentlig har lyst til å bruke tid med familien min. Da er det fantastisk å kunne overlate vaskingen til proffe folk levere barna i barnehagen fredag morgen, dra på jobb, og kommer hjem til nyvasket hus. Og det beste er at jeg med denne vaskeservicen gir meg selv tid til å gjøre det jeg har mest lyst til.

Når rengjøreren kom fredag morgen kom hun til et hus som ikke var ferdig ryddet i det hele tatt, welcome to hell tenkte jeg. Hun hadde også med seg alt av vaskemidler for at vi skulle få det finest mulig hjemme. Du trenger med andre ord ikke ha fylt opp hjemmet ditt med vaskemiddel osv. ( jeg har en tendens til å glemme slike ting) Freska vasker i Bergen, og på Østlandet vasker de fra Tønsberg i vest, til Jessheim i Øst, samt helt ned til Sarpsborg og Fredrikstad.

Jeg kan med hånden på hjertet si at dette var BRA! Jeg kom hjem til strøkent velduftende hus, rent sengetøy, brettet tøy og ikke et støvkorn under sofaen engang. Da var det bare å legge beina på bordet og gjøre ting jeg vanligvis ikke har tid til å gjøre.

Vi har lenge vært på jakt etter vaskehjelp, problemet er at det er vanskelig å finne god hjelp. En annen faktor er at vi ved flere tilfeller har hørt om folk som leier inn svart vaskehjelp, og som har blitt rundtstjålet hjemme. Da står du uten noen rettigheter. Hos Freska har du forsikring om noe skulle skje eller uhellet være ute. Det føles trygt og godt å bruke et ordentlig firma for da er det mye lettere å si fra dersom det skal være noe og dessuten så er det pålitelig og trygt å kunne forlate hjemmet mens noen er der og vasker alene.

Prisen kan kanskje være litt høyere enn om man velger svart arbeid eller vaskehjelp gjennom noen du kjenner, men kvaliteten, kontinuiteten i arbeidet og den tryggheten det gir er verdt hver krone, spør du meg.

Du kan enkelt bestille tjenesten på nett, der du selv kan velge om du ønsker å ha et fast abonnement eller om du ønsker å bestille vasking fra tid til annen. (ps! Det er ingen binding på tjenesten) Du kan bestille vask her!

Jeg gir mine lesere spesialtilbud hos Freska, helt supert om du har lyst til å teste ut servicen eller få langsiktig vaskehjelp. Nå blir det slutt på å krangling om vaskebøtta hjemme!

  1. Du får 20% rabatt ved bestilling av èn vask (gjelder ikke flyttevask) med rabattkode: janka20
  2. Du får 50% rabatt på første vask ved bestilling av abonnement, med rabattkode: janka50
Translate »
Read previous post:
Paris Fashion Week

Endelig går turen til byen som lukter Fashion. Paris Fashion Week up next

Close