Vi er hele tiden på utkikk etter inspirasjon til å fornye og forbedre og finne inspirasjon, og hvilket bedre sted enn Instagram? For en stund siden samlet vi en liste interiør-Instagrammere fra fjern og nær med alt fra planteinspirasjon, til hotell- og arkitekturinspirasjon. Denne gangen holder vi oss i Norge og tipser om de beste norske interiørkontoene du bør få med deg.

@baremalin 

Interiør Instagram

Du har vel hørt nok mas om at rosa er årets it-farge til nå, men vi blir ikke lei. Bare se de rosa velour-stolene til Malin Antonsen bak bloggen Deco by M. Det myke mot det harde går igjen i Malins interiørverden, og vi elsker velour, fjær og sarte farger mikset med marmor, jernskap og messing. I tillegg har hun et godt øye for sesonger og spesielle anledninger, så det er bare å følge med om du trenger inspirasjon til enten bursdager eller nyttårsfesten.

@sander_forbes_rolfsen

Interiør Instagram

Sander Forbes Rolfsen er kreativ leder og håndverker i Gult Hus, et firma som skreddersyr design og utforming av boliger. På Instagram får du et innblikk behind the scenes på prosjektene, og du kan kanskje ta med deg noen tips selv? Vi får i hvertfall lyst til å brette opp ermene og starte DIY-prosjekter.

@tonekrok

Interiør Instagram

Du har helt sikkert sett henne enten som trendekspert eller som dama bak styling i magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK, Bonytt og ELLE Decoration. På bloggen under samme navn deler Tone de siste trendene og egne stylingprosjekter. Med en lidenskap for antikke møbler, kunst og blomster går Tone forbi den klassiske minimalistiske skandi-stilen, og tørr å kjøre på med farger og maksimalistisk styling – alltid med masse sjel. Sjekk intervjuet vi gjorde tidligere i år med Tone om årets trender.

@millaboutiqueoslo

Interiørinspirasjon

Ingen over, ingen ved siden av. Eller joda, det finnes en haug gode interiørbutikker i Oslo, men Milla Boutique har virkelig vist hva de er gode for den siste tiden. De har utvidet butikken på Aker Brygge, og vi får fortsatt ikke nok. Gull, messing, marmor, velour og sort-sort-sort er stikkordene for butikken, i tillegg til en god dose okkulte, sære og spennende detaljer. Følger du de på Instagram får du en titt inn i Millas interiørunivers hver dag.

@livebrekke

Interiørinspirasjon

Tidligere redaktør i ELLE Decoration har vært med på å starte interiøruniverset Oslo Deco, en nyskapende nettside der editorials og interiørsaker møter en nettbutikk med skatter fra merker som Gubi, Vitra og Eames. Det er kanskje ikke så rart av Live attpåtil har en ganske misunnelsesverdig Instagram interiørmessig. Stilen hennes er tidløs og romantisk, med elementer virkelig setter prikken over i’en. Se også intervjuet vi gjorde med henne om årets interiørtrender her!

Foto, Instagram/ Tone Kroken, Sander Forbes Rolfsen, Malin Antonsen, Milla Boutique, Live Brekke

Translate »
Read previous post:
Slik blir du mer effektiv

Det er mandag, og det kan være vanskelig å sette seg ned å være effektiv. Her kommer våre beste tips...

Close