atelierseptembre-1-of-5

Almost like home

Et sted jeg alltid må innom når jeg er i København er Atelier September. Det var mine danske blogge venninner som introduserte meg for stedet for noen år siden under Copenhagen Fashion Week og det har blitt det stedet jeg alltid reiser tilbake til når jeg er i København

atelierseptembre-2-of-5

Stedet er lite og sjarmerende og har dansk puls og danske lette retter. Favoritten akkurat nå er dansk rugbrød med avokado, men de presenterte noen andre danske varianter når jeg var på besøk sist uke som jeg skal dele med dere på Tasty Wednesday

atelierseptembre-4-of-5

Det er noe med enkel mat og enkelt interiør som jeg bare elsker. Interiøret er minimalistisk og easy-on-the-eye. Og er det ikke plass rundt det store bordet, så kanskje du får en plass ved vinduet. Jeg reiste alene til København sist uke, og da liker jeg å kunne kikke på det som rører seg i gatene, gjør ikke du? Akkurat nå savner jeg et slikt sted i Oslo, med super enkle retter og hjemmekoselig interiør som dette. Og er du i København må du lunsje her.

 

Translate »
Read previous post:
tilbake til hverdagen

Inneholder sponsede produkter fra Vero Moda Jenny Skavlan Finally home Det er litt merkelig å lengte til hverdagen og rutiner...

Close