Denne uken er det duket for nordens største moteuke, nemlig Copenhagen Fashion Week. Og mens jeg nærmest har løpt fra visning til visning, har jeg blitt avbildet i både Vogue og W Magazine.

Janka Polliani Copenhagen Fashion Week Spring 2018 Street style

Photo Acielle / Styledumonde.com for Vogue

Uken startet med en koffert som aldri kom til flyplassen – derfor ble det fullt innkjøp av både sminke og undertøy så jeg i det hele tatt kunne gå ut døren. Anne Vest hadde æren av å åpne moteuken og viste i den vakre salen på Hotel d’Angleterre. Deretter gikk turen til Zalando x Copenhagen Fashion Week hvor jeg fikk snakke om mitt personlige brand for publikum. Dagen ble avsluttet på middag med Copenhagen Fashion Week, før det var hjem og forberede seg til neste dag med full agenda. Street style-fotografene var som alltid på plass, og jeg har blitt avbildet i både Vogue og W Magazine.

Copenhagen Fashion Week Janka Polliani by Adam Katz Sinding Le21ème

Photo Adam Katz Sinding / Le21éme for W Magazine

Onsdagens høydepunkt kan man vel lett si var Holzweiler, som ikke akkurat lot CPHFW-debuten gå stille forbi. De hadde nemlig hanket inn selveste Erin Wasson til visningen sin, og fikk vist Love Me-kolleksjonen til både norsk, dansk og internasjonal presse. Det er tett skjema, og bare en liten halvtime etter Holzweiler-visningen var det klart for Stine Goya – som arrangerte ukens mest interessante installasjon da de feiret ti år på Faurschou Foundation i Nordhavn. By Malene Birger imponerte som alltid med en kolleksjon som får oss til å allerede lengte etter neste sommer. I dag er det blant annet Lovechild1979, Baum und Pferdgarten og Ganni som står på planen, så løpingen frem og tilbake i København er ikke over helt enda.

Ikke glem å følge med på Insta-stories for live-oppdatering fra visningene!

Translate »
Read previous post:
københavn fashion week antrekk

Da første dag av Copenhagen Fashion Week kicket i gang hadde jeg på meg denne drømmen av en kjole fra...

Close