Annonse

 

Som småbarnsmor er det sjelden jeg har alenetid hjemme. Det å kunne låse seg inn på badet på morgenen har blitt pusterommet jeg får i en hektisk hverdag. Nedenfor finner du mine beste tips til å innrede badet så hverdagspausen på badet blir enda litt bedre. PS! Lengre ned i innlegget kan du vinne en fantastisk luksus dusj fra Grohe.

Grønne planter: Grønne planter er en av innredningstrendene som er hottest akkurat nå – og de strekker seg helt inn til badet.

Mange planter trives på badet der det ofte er høyere luftfuktighet. Se bare til at du skaffer planter som ikke trenger mye sollys, om du da ikke har vindu på badet. Et billig triks for å gjøre badet hyggelig er å flytte en av plantene du allerede har i huset, så slipper du å bruke en krone

Oppbevaring: Vi får aldri nok oppbevaring, og for å få den luxuriøse hjemmespa følelsen er det fint med dekorative løsninger på badet.

Sett frem de fineste krukkene du har, og dekorer badet så det får en koselig stemning. Bland gjerne ulike materialer for spennende uttrykk.

DUSJ: Drømmer du om den ultimative spastemning på badeværelset og hverdagsluksus i en helt annen klasse? Vinn Rainshower Spartcontrol dusjsystem fra Grohe.

Grohe lanserte nylig sitt splitter nye dusjsystem. Med sin intuitive SmartControl-teknologi, stilrene design og TrioMassage-strålemønster er dette en dusjopplevelse som både er avslappende og forfriskende. Å starte dagen med hode-, nakke- og skuldermassasje er ren luksus.

På badet lukker jeg resten av verden ute og tiden er øremerket MEG. Vi har alle behov for det, og med den nye hverdagsluksusen med Rainshower fra Grohe får du den unike spaopplevelsen hjemme.

Vinn Grohe Rainshower Smart Control!

Nå har du mulighet til å vinne GROHEs eksklusive og luksuriøse dusjsystem til en verdi av NOK 21.075,- og nyte en avslappende dusjopplevelse hver eneste dag. For å delta klikk deg inn her!

 

Translate »
Read previous post:
interiørtrender med Linda Elmin Polliani.com
Årets interiørtrender med Linda Elmin bak Hviit

Interiørstylist og dama bak bloggen og nettbutikken Hviit, Linda Elmin, viser oss årets interiørtrender.

Close