Matte leppestifter har vært hot en stund nå, og de største beautymerkene som Chanel og Dior produserer stadig nye varianter av matte leppeprodukter. Foretrekker du en gloss konsistens over stift, finnes de også nå i flytende form. Er du redd for at leppeproduktene skal skli ut i løpet av dagen, finnes det matte ‘lip tattoo’ varianter som sitter dønn. Her kan du se hvordan du kan legge en perfekt matt leppestift, selv med tørre lepper som utgangspunkt.

Steg 1. Primp. Skrubb leppene godt før noe annet. Sjekk ut vår hjemmelagde skrubb her.

Steg 2. Prime. Har du tørrhetslinjer og føler leppene trenger litt mer volum og farge? Da har du ikke møtt riktig leppeprimer enda! Du har kanskje prøvd lipglosser som stikker litt i leppene og gir en plumping effekt? Vel, nå har det kommet leppeprodukter på markedet som heller plumper ut tørrhetslinjene dine, forsterker din naturlige farge, og som sørger for at du slipper tørre lepper igjen. Her får du langtidseffekten, ikke bare en quick plump der og da. Du trenger kun å påføre produktet morgen og kveld, eller rett før du skal legge en perfekt leppestift. Våres to favoritter er leppeproduktet til de_cure, og til Dr.Brandt.

Steg 3. Ramm inn leppen med en spiss lipliner. Da har du mye bedre kontroll på konturen. Har du ujevn størrelse på overleppe i forhold til underleppe er det lov å trikse litt med lineren, og tegne den akkurat litt større der det trengs. Pass på så du ikke overdriver, her snakker vi minimale justeringer. Et annet triks er å legge highlighter over leppen for en illusjon av mer volum.

Steg 4. Bruk en pensel til å legge den matte leppestiften. Da har du bedre kontroll.

Rens

Ps. Husk at du kan gjøre hvilken som helst av leppestiftene du allerede har, matte. Enkelt påfør et transparent settingpudder på toppen og voilà! Du har tryllet en shiny leppestift til en ny matt favoritt.

Translate »
Read previous post:
Få stilen min på budsjett

Gjenskap stilen min på budsjett.

Close