hairjanka

Volumizing hair tips

Det er lite som slår følelsen av å ha en god hårdag – og litt ekstra volum i håret er ofte det som skal til for hele forskjellen. Her er noen produkter som gir håret et ekstra løft.

  1. Bruk en Pre-Shampoo Treatment for å beskytte håret mot skader fra sol og vær, denne fra Philip Kingsley er beregnet for tørt, fint og frizzy hår.
  2. Vær flink til å bruke hårkur ofte – da beholder du de sunne tuppene fra siste frisørbesøk. Denne fra Aesop gir fuktighet til tørt hår og er fylt med gjenoppbyggende ekstrakter som gir håret en boost. Denne kan til og med brukes både i hodebunn og i tuppene.
  3. Finn en hårolje som passer til ditt hår! Håroljer samler slitte tupper og temmer frizz, i tillegg til at flere beskytter mot varmebehandling som føning og retting.
  4. Du kommer langt med å bruke en rund børste når du føner håret. Etter føning kan du bruke en rettetang ved hårfestet for ekstra løft, eller for å gjøre håret enda mer shiny og mykt.

Vernon Francois Dazzling Spritz Shine Spray, Ouai Hair Oil, Vernon Francois Lightweight Styling Serum, Aesop Rose Hair & Scalp Moisturizer, Oribe Round Brush, GHD styler og Philip Kingsley Pre-Shampoo Treatment

Foto: Net-A-Porter/produsentene

Translate »
Read previous post:
hvordan kle deg til juleselskapet

  November og desember betyr festsesong. Det betyr også at du må planlegge antrekk til både julebordet med venninner og jobben,...

Close