Lånt

Under moteuken i Paris sist sesong gikk jeg for lånte fjær, en tuxedokjole fra Whyred sin SS17 kolleksjon. Den er like fin som kjole og bare ben, som stylet over dressbukser. Jeg elsker looks som dette, som skiller seg ut og jeg syns det er ekstra gøy med Skandinavisk design litt utenom det vanlige. Well done Whyred.

Fjærene tilføyer antrekket et iøyenfallende element, akkurat slik jeg liker det.

Solbriller fra Céline/Interoptik, Sko/ Acne Studios, Veske / Hugo Boss

Nå jobber jeg med å komme meg på bena, hele uken har gått med til en tann som har gått meg på nervene, og onsdag ble den operert ut. Jeg er rett og slett helt ferdig, jeg blør og ser ut som Gudfaren (hoven i ansiktet). Jeg krysser fingrene for at jeg orker en venninnes bursdagsfeiring i morgen. Håper dere alle får en god helg fine lesere!

 

Les også: Vårmote, dette er skoene du skal kjøpe nå

Translate »
Read previous post:
ydmyk og takknemlig

I dag har jeg rett og slett ingen ord igjen..

Close