ADLINKS

Noe av det beste med førjulstiden er tiden man bruker på å pynte og skape julestemning i boligen. Julepynt behøver ikke være synonymt med nisser, glitter og blinkende julelys. Du kan derimot beholde noe tradisjonelt, og tilføye moderne elementer, farger og mønstre for å gi en følelse av jul. Slik kan du skape julestemning i boligen din.

Tilføy rustrøde farger for en varmere følelse av rommet. Dekorer med rustrøde velourputer, oppbevaringsbokser, og duftlys. Dette er elementer i hjemmet som er naturlig å variere etter sesong og som er lett å bytte ut igjen.

Kombiner gull med rødt. For eksempel på veggspeil, lysestaker eller lamper. Belysning og levende lys er også viktig for å skape ro og stemning. En lysekrone med runde glasskopper kan bidra til en følelse av jul og ro i rommet.

Den tradisjonelle adventsstaken/lysestaken er et must i førjulstiden for å skape ekte julestemning i heimen, og ikke minst for å telle ned søndager til julaften! Det er ingen grunn til at lysestaken behøver å se umoderne ut, for det kryr av lekre varianter i år.

Foto: Mester Grønn

Foto: Jez Timms

Ikke glem juleplantene! Stuegran og Amaryllis skaper vakker julestemning i hjemmet, og de varer også lenge. En vakker julekrans på døren gjør det enda hyggeligere å komme hjem.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

Translate »
Read previous post:
5 eventyrlige reisemål å besøke i 2018

Sjekk ut disse eventyrlige reisemålene

Close