©Truls Qvale

Herregud så gøy! Janka og Martes Podcast er LIVE! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ALDRI har vært så nervøs for noe i hele mitt liv som dette. Men, i går gikk vi altså live og etter tilbakemeldingene kom så er jeg super glad.

I podcasten deler jeg og Marte med humor fra våre helt forskjellige liv. 28 år gamle Marte jobber som programleder på Morgenshowet til NRJ. Hun er alltid der det skjer, med glimt i øyet og Oslos største smil. Marte er nysingel, men ready to mingle og i podcasten får vi høre om både katastrofale og fantastiske dater, alt helt ufiltrert.

Hør på podcasten her!

Jeg blir 40 år i år og panikken er et faktum. Jeg reiser verden rundt på moteuker og har en busy hverdag. Det er ikke alltid lett å sjonglere den hektiske livsstilen med hverdagen. Jeg er etablert, gift og mor til to små barn og møter på samme utfordringer som alle andre småbarnsforeldre.

Jeg håper du vil lytte på episode 1 av Janka og Martes Podcast, du finner den her!

Translate »
Read previous post:
5 vårfavoritter med Monica Flatland

Vi tok en prat med beautyblogger Monica Flatland om hennes beste beautyfavs

Close