Torsdag kveld feiret nok en gang Norges største bloggere seg selv da det var duket for Vixen Blog Awards. Prisutdelingen ble holdt på ærverdige Grand Hotel og årets blogger prisen gikk i år til Sophie Elise Isachsen. Men, jeg fikk også en fantastisk hyggelig melding i Thailand, jeg er årets moteblogger

Jeg har hatt et fantastisk 2016 og det å få tildelt denne prisen syns jeg rett og slett er skikkelig stas. Kanskje like greit at jeg var i Thailand, for jeg tror det hadde vært en tårevåt Polliani som hadde tatt imot prisen. Istedenfor fikk jeg lage en videohilsen som ble vist på storskjerm. Har du lyst til å få med deg Vixen Blog Awards, så kan du sjekke  ut live streamen her!

Her kan du se hvem som vant de andre prisene!

Denne prisen deler jeg med dere alle. Takk for all støtte og fine tilbakemeldinger gjennom hele året og takk for at dere har stemt på meg. Dette ga meg rett og slett en ny drive til å gjøre det jeg gjør videre, jeg gleder meg til å inspirere dere videre

Hurra jeg vant!

 

Translate »
Read previous post:
Shaving 101

Unngå Inngrodde hår, utslett og kutt. Her er mine fem tips som gjør shavingen litt enklere.

Close