Annonse

Det er utrolig gøy å endelig kunne fortelle dere at jeg for andre året på rad er Nuxe Paris ambassadør. Nuxe Paris er et av verdens ledende hudpleiegiganter og lager produkter med fokus på rene og naturlige ingredienser og er min personlige favoritt når det kommer til daglig hudpleie.

Nuxe har rene og naturlige ingredienser helt uten parabener, mineraloljer og animalske ingredienser, og deres spesialitet er anti-age produkter. Her i Norge selges Nuxe kun i Apotek1 og for meg er dette et stort pluss. Apotekene kvalitetssikrer at produkter faktisk fungerer før det er tillatt å selge over disk, det er noe å tenke over i jungelen av hudpleie produkter

Jeg har brukt Nuxe  i min daglige hudpleie i over ett år nå, og er strålende fornøyd med hva produktene har gjort med huden min. Derfor ble jeg utrolig glad for å kunne samarbeide med Nuxe også i år. Jeg har testet meg igjennom hele Nuxe serien og funnet noen favoritter, de jeg ikke klarer meg uten i hverdagen.

På fotoshoot med Nuxe for en liten måned siden brukte vi også mine favoritt produkter på sett. Nuxe Huile Prodigieuse tørrolje ble både brukt i håret, på kinnbena, kravebenet og på bena for å få en ekstra glow. Dette er mitt favoritt produkt og under innspillingen av TopModel brukte jeg alltid Huile Prodigieuse  på bena før vi skulle ut og filme. PS! Den er på tilbud hos Apotek1 nå.

Les også: 5 måter å bruke tørrolje

Jeg fikk også teste en av Nuxe nyheter. Nuxe Nuxellence Youth Revealing øyekrem er en anti-aldrings øyekrem som jevner ut linjer og lysner opp rundt øynene. For meg som ikke bruker mye sminke funket den også fint som en concealer.

Nuxe Rêve de Miel leppekrem er også en stor favoritt hos meg, for deg som kjenner til vidunderkremen vet du hvorfor. Er det et produkt jeg alltid har med meg i vesken, er det denne. For å bevare den naturlige fargen på leppene valgte makeup artisten å bruke leppekremen på fotoshooten. Den er ekstra rik og nærende med honning og søtmandelolje.

Jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med Nuxe og gi dere der hjemme tips og triks slik at du får det beste ut av din hudpleie

For mer info om Nuxe Paris sjekk ut Apotek1 sine hjemmesider her!

Photo Yrjan Sundfør Rodrigues Makeup AG Starheim

 

 

Translate »
Read previous post:
blorange er spådd å bli den hotteste hårtrenden i 2017

Vi er bare kommet til februar og allerede er internett fullt av bilder av flotte jenter i blorange hår. Sjekk...

Close