Denne greia her har jeg gnagd på en god stund. Etter å ha snappet for dere og fått mye tilbakemeldinger på instastories osv har jeg endelig fått meg en helt egen YouTube kanal og over får dere en liten smakebit på hva dere kan vente dere.

Jeg kommer til å starte med å publisere en video i uken, der jeg kommer til å dele vlog ( ting fra hverdagen min) til tutorials, eventer, bakomfilmer osv. Jeg kjenner at jeg er skikkelig nervøs for det her, rett og slett fordi dette er litt ukjent territorie. Men, jeg håper dere vil følge meg også på YouTube. Og, ja jeg snakker på engelsk så mine utenlandske følgere forstår hva jeg sier – Trykk på subscribe så blir du varslet om når jeg legger ut noe videoer.

Håper du liker det

xxx Janka

Translate »
Read previous post:
Scandi Style

Skandinavisk design blomstrer som aldri før på motefronten og har den siste tiden vært banebrytende for de nyeste trendene. Sjekk...

Close