juletorsk med tvist -min-favoritt-rett-i-julen_tastywednesday_polliani_jankapolliani-1-of-2

Hva serverer du i julen? Hos oss blir det som regel mye forskjellige retter, mye fordi jeg er vegetarianer, men også fordi jeg ELSKER at det er mye mat på bordet. Når det er jul skal det bugne over av deilige retter på bordet og i år skal jeg spise juletorsk med tvist

Da jeg ble invitert på hjemmelagd middag av mannen for aller første gang var det pinnekjøtt han serverte. Og selv om jeg med årene har sluttet å spise kjøtt elsker jeg lukten av pinnekjøttet når det står på komfyren på julaften. For sånn er det når man er gift med en vestlending, da blir det pinnekjøtt!

juletorsk med tvist_min-favoritt-rett-i-julen_tastywednesday_polliani_jankapolliani-2-of-2

 

Jeg har vært nødt til å tenke litt ut av boksen når det kommer til julemat, i og med at resten av familien spiser kjøtt. Så for at jeg ikke skal okkupere kjøkkenet når mannen lager julemiddagen lager jeg selv ganske enkel, men god mat på julaften.

I denne utgaven av Kamille finner du oppskriften på en enkel pannestekt juletorsk med tvist Resten av familien pleier også å sette pris på en dag med fisk på menyen imellom slagene

Kamille finner du i butikkhyllene nå og på forsiden og coverstory finner du også min fine venninne Camilla Abry, løp og kjøp

 

 

Translate »
Read previous post:
julegavetips

 Annonse Er du i mål med julegavene eller er du som meg, at du venter til siste sekund? Jeg har...

Close