Annonse

KappAhl lanserer andre del av vårens Limited Edition kolleksjon og jeg fronter kampanjen. Big in Japan er en deilig vårkolleksjon i rekken av KappAhl’s Limited Editon kolleksjoner og jeg er rett og slett en super stolt ambassadør.

KappAhl slipper Big in Japan i utvalgte butikker og online i dag 5. april og i kolleksjonen som er inspirert av Asia finner du japansk-inspirerte mønstre, farger og snitt. Jeg hadde det skikkelig gøy når jeg stylet kolleksjonen og satte mitt personlige preg på stylingen. Jeg stylet noen av mine favorittplagg fra kolleksjonen, og jeg syns resultatet ble slik jeg liker å kle meg trendy og feminint. Jeg håper du blir inspirert! 

Sjekk hele den fine kolleksjonen her!

 – Big in Japan er en fantastisk kolleksjon som leker med ulike stoffer og prints. Jeg elsker at du kan kjøpe hele antrekk, eller bare velge ut de plaggene du liker best. Det fine fuglemønsteret finner du på flere plagg i kolleksjonen og skjørtet er et av mine favoritter. Skjørtet er super fint stylet med høye støvletter, bare legger når været tillater det, eller stylet over jeans. Jeg valgte å style det med denne florette hvite toppenfra samme kolleksjon og med belte jeg har tatt med hjemmefra.  Den hvite blusen kommer jeg også til å bruke sammen med jeans og når sommeren kommer til en jeansshorts og sandaler.
 
Stylingtips! Et stort belte i midjen lager en illusjon om en midje, selv når du ikke har det. Fake it until you make it!
 
 
Den hvite dressen er rett og slett perfekt, og en perfekt addition til basegarderoben din. Den er like fin som sett, som stylet hver for seg. Jakken er super fin stylet over jeans og med sneakers til hverdags, men er også super sexy til fest stylet med en body under. Den hvite powersuiten er absolutt en must have denne sesongen!
 
 
 
Den lange mønsterete kåpen kommer også i skjørt, og er super fin stylet som sett. Jeg som er glad i farger valgte å style mønster på mønster noe som skaper en fin kontrast. Det japansk inspirerte mønsteret finnes også i vårens fineste kimono. Sjekk ut hele kolleksjonen her!
 

 

Translate »
Read previous post:
6 gode tips for en fet hudtype

De beste tipsene for en blank t-sone og produkter som faktisk funker.

Close