Layers ble kodeordet for motefolket når kulda satte inn for alvor under Copenhagen Fashion Week sist uke. For selv om det blir kaldere ute, betyr det ikke nødvendigvis dunjakke og uggs

Se hvordan vi enkelt styler en kjole så du kan bruke den på vinteren. Ok, glem de småskoene på bildet, det var svinkaldt, men resten funker som en charm. Kle deg i layers for å holde varmen

Som oftest pakker nordmenn ned sommergarderoben for å få plass til vintergarderoben i skapet. Men, hva om du fortsatt kunne bruke sommerkjolen selv om det er kaldt ute. Jeg elsker denne røde kjolen, men med en stor utringning er den vanskelig å bruke til annet enn fest, det var iallefall det jeg trodde før jeg prøvde lag på lag

 

Jeg hadde nemlig bestemt meg for å bruke denne kjolen på en av visningene i København, rødt er jo tross alt favoritt fargen min. Jeg stylet den med en brodert turtleneck, men jeg kunne like gjerne brukt en i en tykkere variant med lange ermer. I stedetfor strømper valgte jeg å style kjolen med jeans, og med en blazer var jeg good to go.

Regel for å style i layers

  • finn favorittkjolen din, pass på at den er lang, en kortere kjole kan fort se tacky ut
  • lek deg med kontraster og materiale – se om du har en genser eller skjorte som passer kjolen din
  • dropp strømpebukse, forsøk å kle deg med jeans
  • bruk blazer over, er det kaldere enn dette kan du bruke kåpe over blazeren også

Photo for polliani.com ¸Szymon Brzóska/Stylestalker

 

Translate »
Read previous post:
Anne Karine Thorbjørnsen Oslo runway
Dette var høydepunktene under Oslo Runway

Den nye, norske moteuken er over for denne gang og vi har samlet høydepunktene og hva som kunne vært bedre.

Close