Annonse

Det var et av høydepunktene hjemme, når jeg og søsteren min fikk lov til å sette en ring rundt de klærne vi ønsket oss fra Ellos katalogen med tusj, og bestille sommergarderoben vår hjem i posten. Jeg husker det så godt at det var ren nostalgi når jeg klikket hjem fest antrekkene denne uken.

I dag kan du fortsatt få katalogen tilsendt hjem, men er du som meg som liker å gå på skattejakt, finner du et mekka i Ellos online verden. Du finner mote og klær online, i tillegg til hjem, innredning, skjønnhet og elektronikk. Har du kleskrise: Disse antrekkene kan redde festen.

– POWER DRESSING –

Power dressing har lenge vært på alles fashion lepper og slår aldri feil. I stedet for en tradisjonell sort dress har jeg valgt å style en sort blazer med fargerik bukse og stripete skjorte for å bryte opp. Antrekket er like perfekt til fest som til hverdags.

Skjorte fra Whyred her!  Jakke fra Whyred her!  (akkurat nå 30% avslag)  Bukse fra Dagmar her! (Akkurat nå 30% avslag) Sko Ellos Collection her!


– URBAN –

Den moderne looken oppdateres med en crispy skjorte. Åpner du skjorten kan du vise detaljer fra en blonde bh eller gjøre skjorten mer moderne ved å vise en skulder. Skinnskjørtet har fantastiske detaljer og antrekket er perfekt til den urbane 17. mai feiringen med venner.

Skjørt fra Stylein her! Skjorte fra Whyred her! Sko Ellos Collection her!

– ROMANTISK –

Ellos har et fantastisk utvalg av sommerkjoler og akkurat nå får du 25% avslag på alle kjoler uansett merke. Den stripete kjolen med blonder er fra Ellos egen kolleksjon Ellos Collection og er den perfekte kjolen til hagefesten på 17 mai

Kjolen fra Ellos Collection får du tak i her! Øredobber fra Dyrberg Kern her! 

Ellos har også et stort utvalg herremote og her finner du inspirasjon til mannens 17. mai antrekk. Les mer her! Pass på å kjøpe 17. mai antrekket til barna i samme slengen. Les mer her!

Ps! Følg meg på instastories tirsdag, jeg reiser til København med Ellos der de lanserer et nytt spennende samarbeid.

Photo © Victoria Mehlum

 

Translate »
Read previous post:
Fire ting du bør gjøre denne uken

Klisjeen ny uke, nye muligheter er ikke et av de mest brukte ordtakene uten grunn.

Close