Annonse

I dag tirsdag 31 oktober slipper KappAhl Limited Edition Sustainable kolleksjon, en helt ny bærekraftig kolleksjon i farger som blått, sølv, hvitt og sort. Kolleksjonen er inspirert av melkeveiens mystikk og kjennetegnes med romtrykk, asymetriske linjer og volanger. Kom i feststemning med disse stylingtriksene i videoen over.

Denne gangen var det virkelig ikke vanskelig å style KappAhls Limited Edition. Jeg fant mange favoritter, og kolleksjonen er lett å style både opp og ned. En favoritt i den bærekraftige kjolen er denne blå plissekjolen. den perfekte kjolen til alle selskapene som venter fremover. Jeg valgte å style kjolen over en bluse, men den er like fin uten. Jeg stylet den med hvite boots og med gule øredobber for kontraster som jeg er så glad i. Den er også fin å style over jeans og høye hæler til hverdags. Du finner den her!

Den oversized skjorten har gjort comeback denne sesongen og er fin over et par enkle dressbukser. Detaljene på ermene gjør at den skiller seg ut fra andre skjorter. Antrekket er perfekt om du ikke liker å pynte deg med kjole til fest. Du finner den her!

Tips! Styler du ton-i-ton antrekk er det fint med tilbehør som skiller seg ut. Et par røde pumps får antrekket til å poppe.

Festkjolen med volanger og trompetermer passer til alle sesongens anledninger. Hold stylingen enkelt og finn tilbehør som skiller seg ut. Denne kommer til å ryke ut butikkhyllene fort, så vær rask. Du får tak i den her!

Skal du rett i selskap etter jobb er dette antrekket perfekt. Den fine toppen med puffermer gjør seg like fint med bare ermer som styled over en skjorte. Buksen finner du her! Toppen kan du kjøpe her!

Chiffonkjolen er også en del av den bærekraftige kolleksjonen til KappAhl med volanger og stjernetrykk er den like fin over en jeans som her stylet med sorte dressbukser her og sort silketopp under. Tips! Tenker du lag på lag blir stylingen ofte mer spennende. En kjole kan lett brukes som topp med fine bukser under og vips så har du flere antrekk i garderoben.

Jeg kjøper aldri ett plagg med et enkelt formål, og ser om jeg kan style den på forskjellige måter før jeg klikker det hjem. Jeg håper du ble inspirert til hvordan du enkelt kan style deg til fest med KappAhl sin fine bærekraftige kolleksjon.

Sjekk ut KappAhls Limited Edition kolleksjon her!

Translate »
Read previous post:
1 kåpe 3 stiler

Jeg har funnet sesongens fineste kåpe hos Steen & Strøm Department Store og stylet den på tre måter

Close