Lag de fineste eggene til påske frokosten

Jeg utsatte påskeegg malingen, som er en påske tradisjon hos oss som i så mange andre hjem. Jeg utsatte det så lenge, at jeg innså at jeg ikke hadde tid til å sitte og blåse ut gule og eggehvite så jeg ble nummen om munnen denne gangen. I år ble det jukse-egg! Ikke sånne stygge i isopor, men en enda styggere versjon fra Nille, som allerede var litt malt, med silkebånd på toppen.

Med to små i hus, skal det litt til for at påskeeggene blir kjempe fine, nå høres jeg ut som en fryktelig mor, men er du mamma selv vet du at det ikke er alt du har lyst til å henge på veggen hjemme, selv lagd med fine små barnefingre som du elsker over alt på denne jord. Med påske egg er det så fint, for det skal ryddes bort innen en uke. Og ungene ble drit fornøyde med kunsten på de stygge nille eggene, også er det noe med tradisjoner og det å se at det bor unger hjemme.

Long story short, jeg har eksperimentert med påske egg i en årrekke, men jeg syns det er pyton med denne greia med å blåse ut eggene for så og dekorere. Jeg ble ellevill når jeg kom over denne søte DIY for å dekorere bordet til påskefrokosten. Alt du trenger egg, en tusj, litt småblomster og en tynn ståltråd. Kjøp småblomster på Panduro som du kan pakke ned når påsken er over.

Resultatet er verdens fineste, søteste egg som ikke krever noe talent for å få til. Hurra, påsken er reddet i årevis fremover.

Source: Pinterest

 

 

 

 

Translate »
Read previous post:
sjekk den fine moteserien jeg har laget

Moteserien jeg har laget er i butikk hyllene nå!

Close