Annonse

Nye hudceller vokser raskere mens du sover og en god hudpleie rutine på kvelden bør derfor være høyt prioritert. Om natten er nemlig målet å reparere skader fra dagens forurensning, sol og stress, samt å fukte huden siden du mister mye vann når du sover. Og en av de viktigste grunnene til gode hudpleierutiner på kvelden, er at produktene du pleier huden din med får tid til å virke, en hel natt…Legg inn gode kveldsrutiner for huden din du også.

1. Start med en god renserutine for å sikre at du fjerner all makeup og skitt som har samlet seg i løpet av dagen.

Hudpleie starter alltid med rensing av huden, men folk flest vasker ikke ansiktet ordentlig. Dette er alfa og omega for fin hud. Bruk en god ansiktsrens og lunkent vann for å vaske av skitt og olje og alle påvirkninger huden din har fått i løpet av en hel dag.

3. Serum påført huden, vil glatte ut linjer og hjelpe huden å kvitte seg med avfallsstoffer.

Når ansiktet er renset, klapp det tørt og påfør Nuxe Nuxellence Detox Nattserum over hele ansiktet og på halsen.Serumet arbeider ekstra godt gjennom hele natten, huden vil føles fornyet og frisk, gjenopplivet og uthvilt når man våkner, som om man har sovet to timer lengre. Nuxellence Detox kan brukes alene eller under en nattkrem og glatter ut linjer og gjenoppretter naturlig glød i ansiktet, samtidig som den hjelper huden med å kvitte seg med avfallsstoffer. Passer til alle hudtyper og alle aldre. Nuxe Nuxellence Detox Nattserum er også et anti-age produkt.

4. Ta på et tykt lag med fuktighetskrem over hele ansiktet og halsen.

Den største forskjellen mellom dag- og nattkremer, er at dagkremene er lettere i konsistensen og ofte inneholder solfaktor. Konsistensen på nattkremer er fetere, tykkere og skal reparere huden for det den har vært utsatt for i løpet av dagen.

5. Tapp øyenkrem lett på huden, etter å ha påført nattkrem.

Det å inlemme øyekrem i din skjønnhetsrutine om kvelden, er en enkel måte å opprettholde et ungdommelig utseende, alderstegnene ser du nemlig som oftest først rundt øyenene.  Øyekremen beskytter og fukter den sarte huden rundt øyet.

Jeg har tidligere skrevet om Nuxe Nuxellence Youth Revealing øyekrem som er blitt en stor favoritt hos meg. Anti-aldringsøyekremen jevner ut linjer og lysner opp rundt øynene. Denne kan du bruke både morgen og/eller kveld rundt hele øyepartiet. Jeg bruker lite sminke til hverdags, og Nuxellence Youth Revealing fungerer som en concealer ved at den lysner opp rundt øynene.

Vet du hvordan du skal påføre øyekrem?

– Det er viktig at du ikke pøser på med krem. Bittelitt er tilstrekkelig produktmengde til den tynne huden rundt øynene. Øyekremen skal påføres morgen og kveld etter man har renset huden for å oppnå best mulig effekt. Pass på så du ikke strekker eller drar i huden, øyekremen skal klappes forsiktig på med fingeren. Huden rundt øynene er kjent for å være sensitiv og elastisk og trekker kremen til seg selv om den klappes forsiktig på, og siden huden under øynene er tynnere enn ellers i ansiktet trenger du ikke like mye produkt. applikatoren på Nuxellence Youth Revealing er genial, gjør det enkelt å påføre riktig mengde krem og fungerer avkjølende.

Nuxe Paris selges hos Apotek1 i butikk og online her!

 

Translate »
Read previous post:
vårfarger til leppene

det er på tide å skifte ut leppefargene mot noe vårlig

Close