Lek deg med farger denne sesongen! Vår/sommer 18′ runwayen representerte negler i nude, men også negler i fargerike vårpalletter. Vi setter en knappenål på sistnevnte. New York-brandet Baja East skilte seg også ut ved å kombinere tre ulike lakker, istedenfor én. Våg å eksperimente med ulike farger denne våren.

Hvorfor bare velge én når du kan velge flere? Lenge leve barnsligheten! På grå dager som dette bør det være obligatorisk med fargerike negler. Mote og skjønnhet skal være gøy og lekent. I fjor sommer spådde Vogue at trenden kom til bli synlig fremover, og vi mener den er minst like aktuell for denne sesongen. Også motemagasinet Melk og Honning la nylig sin elsk på vårtrenden, og sier -ja takk, til fargesirkus på neglene.

Chanels vårlook for 2018 består selvfølgelig av sterke farger. De nye fargene som nå har kommet er: LE VERNIS N°592 Giallo Napoli, LE VERNIS N°588 Nuvola Rosa, LE VERNIS N°590 Verde Pastello, LE VERNIS N°634 Arancio Vibrante.

Dette er viktig å huske på hvis du ønsker et langvarig og fint resultat: 

  1. Rene negler. Start alltid med et rent utgangspunkt. Neglen må være fri for fettstoffer og oljer, så bruk for eksempel aldri en håndkrem før påføring. Det finnes basecoates som hjelper til med en ren overflate.
  2. Fil neglene. Bruk gjerne en glassfil for å unngå flisete negler. Fil fra kanten og inn mot midten. Press neglebåndene forsiktig ned med en neglebåndsskyver for en jevn og fin kontur.
  3. Legg to tynne lag istedenfor ett tjukt. La tørke godt mellom hver gang. Husk å legge lakk rundt tuppen av neglen, hvis mulig. Det er ofte i toppen av neglen lakken begynner å flasse. Legger du den rundt kanten “låser” man lakken bedre til neglen.
  4. Top coat. Husk å legge topcoaten når de to andre lagene er helt tørre. Tålmodighet er det viktigste kriteriet for et godt resultat! ps. Det finnes også topcoater som gjør alle lakker helt matte. Det kan være stilig å variere med glans og matt hvis man ønsker å holde seg til én farge.

Translate »
Read previous post:
Paris Fashion Week

Paris er uten tvil en av mine favoritt byer, og under Paris Fashion Week er det en deilig puls på...

Close