Annonse

Sommeren nærmer seg med stormskritt, endelig kan vi ta på sommerkjoler og gå med bare ben. Dessverre er det sånn at vi alle har ulike bekymringer når sesongen med mindre klær på kroppen nærmer seg. Jeg ønsker meg lekre sommerben.

Jeg syns vi skal forsøke å være fornøyd slik som man er, og det er som oftest ikke så mye som skal til for at man føler seg bedre. Jeg trener, spiser godt og pleier kroppen med kremer og skrubb året igjennom. Men, jeg har som alle dere andre noen ting jeg ikke er fan av.  Jeg har fått strekkmerker etter fødsler, og jeg har arr og cellulitter.  På vinteren gjemmer jeg det bort under bukser og strømpebukser, men på sommeren er det vanskelig og jeg kjenner på det hver sesong. Og jeg som en gang i tiden hadde ben jeg elsket å vise frem. Flere som kjenner seg igjen?

Du har sikkert lest om Swiss Clinic sin Skin Skin Roller treatment hos diverse bloggere. Alle snakker fantastisk bra om produktet. Alt jeg har lest på nettet har vært utelukkende positivt og etter at jeg leste at “Swiss Total Skin Renewal” også vant “Innovation of the Year 2015” i den prestisjetunge bransjekonkurransen innen skjønnhet og kosmetikk ”Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015”. Så med alle disse tingene i bakhodet har jeg gledet meg til å teste for å se om det kan hjelpe på mine “plager”.

– SLIK FUNGERER DET –

Skin Resculpting Treatment er for større hudområder på kroppen som lår, mage, rumpe og hofter. Det følger med en Skin Roller for kropp og en Cryogel Body Serum. Skin Rolleren har 1200 mikronåler som skal skape små mikrokanaler i huden, ( tenker du nå au så kjennes det faktisk bare deilig på huden, litt som en slags skrubb) nå setter huden igang en naturlig heling prosess som bla. øker produksjonen av kollagen. Det følger med Cryogel Body Serum som har aktive ingredienser som blant annet skal gjøre huden fastere og redusere størrelsen på fettcellene. Jeg er skeptisk av natur, men elsker allikevel å teste nye ting, og får jeg “tilbake” bena mine i shape så er det vinn-vinn.

– SLIK GJØR DU –

Rens hudområet og rolleren før du starter med behandlingen. Jeg dusjer og vasker og rolleren rengjør jeg med et antiseptisk middel. Jeg starter med å rulle opp og ned på huden før jeg skifter retning, det stikker litt, men kjennes egentlig bare godt. Det er meningen at du skal bruke rolleren i ulike retninger over samme område for å behandle huden jevnt. Når jeg er ferdig rullet så avslutter jeg med Cryogel Body Serum. Jeg masserer den godt inn i området jeg har behandlet og lar den trekke inn.

Jeg blir umiddelbart litt rød etter behandlingen, men etter noen dager finner jeg ut at jeg ut at jeg skal legge det inn i kveldsrutinene mine, og når jeg våkner på morgenen er rødheten helt borte. Det skal ta rundt 28 dager før du ser en stor forskjell, men helt ærlig syns jeg at huden allerede etter noen dager kjentes glattere, spesielt på baksiden av lårene. Jeg skal fortsette behandlingene og gleder meg til å oppdatere dere. Alltid gøy å være testkanin og jeg gleder meg til lekre sommerben.

– RABATTKODE –

Jeg har fått en 200 kr rabattkode på Skin Resculpting Treatment til mine lesere. Bestiller du nå får du Skin Roller Body og Cryogel Body Serum til 790 kr. Bruk rabattkoden JPBODY200. Du kan bestille Swiss Skin Resculpting Treatment her.

 

 

 

 

 

 

Translate »
Read previous post:
psst! 30 ting du kanskje ikke visste om meg

Let's get personal! Det er mange sider av meg du ikke får se på bloggen, bli bedre kjent med meg...

Close