Annonse

Det var min fine venninne Komikerfrue som først introduserte meg for deodoc, hun snakker alltid på entusiastisk sunnmørsdialekt når hun er gira på noe. Samtalen begynte noe sånn som; du veit når mannen har klamme balla? Og akkurat i det sekundet mistet hun meg, det er rett og slett veldig usexy å snakke om underlivet, skjønner dere hva jeg mener? Og klamme baller? Ordet setter seg i ryggen min og jeg får frysinger, ekkelt rett og slett. Komikerfrue fortsatte som hun alltid gjør og fortalte entusiastisk om et nytt produkt DeoDoc. Utviklet i Sverige har de to unge damene som er leger kommet opp med et unikt produkt som gjør Vanicure så mye enklere. Vi gjør manicure, vi gjør pedicure og nå vanicure, enkelt og greit intim skin care. PS! Rabattkode nederst i innlegget.

Når jeg var ferdig med å grøsse av klamme baller ga Marna meg en prøve med deodorant til underlivet. Jeg som i mine 38 år aldri har brukt eller hørt om deodorant til underlivet, ble frelst. For la oss være ærlige – armhulen er faktisk ikke den eneste kroppsdelen som svetter. Om det virker? Oh, yes! Ikke bare er serien laget i luksuriøse innpakninger, hele Deodoc serien er laget i samråd med en professor i gynekologi, og resultatet er en hel serie med skånsomme og pH-balanserte produkter.

Nå som vi er ferdige med klamme balle snakket la meg heller få lov til å fortelle dere om produktene som jeg ELSKER. Og jeg må med hånden på hjertet si at jeg syns det er fantastisk at to unge damer er grundere av DeoDoc, jeg er skikkelig imponert over hva de har fått til. For her er ingenting overlatt til fantasien, alt er nemlig tenkt på. Med DeoDoc nye 3 step shavingserie så slipper du inngrodde hår og hudirritasjon. Serien lukter deilig honolulu breeze og jeg kommer ALDRI til å shave på en annen måte igjen.

– SLIK GJØR DU –

Steg1. Påfør Pre-Shave Oil der du skal barbere, den gjør huden og hårene myke samtidig som oljen lager en beskyttende barriere på huden. Den forebygger røde prikker, irritasjon og gir en lettere barbering. Den inneholder bare naturlige oljer

Steg 2. Shaving Foam reduserer røde prikker og hjelper barberingen. Skummet er mykt og lukter deilig

Steg 3. En beskyttende og pleiende after-shave balsam påføres rett etter shavingen. Den virker mykgjørende, minsker også røde prikker og har en antikleffekt ( når hårene vokser ut igjen )

Les også: Shaving 101

Akkurat nå får du 30% på DeoDocs shavingserie hos VITA. Klikk deg inn her for å bestille hjem dine produkter.

 

Translate »
Read previous post:
Rens
Hudpleierutinen alle bør følge

Ikke kast bort dyre kremer og serum – her er verdens enkleste og beste skjønnhetstips.

Close