tastywednesday_jankapolliani_edamamebonner_godtaspise-2-of-2

My favorite snacks

En av mine absolutt favoritt snacks (sånt rent bortsett fra godterier som jeg prøver å holde meg unna) er Edamame bønner. Jeg bruker det ikke bare som snacks, men ofte som tilbehør til sushi eller fisk. Det er super enkelt, og du kan enkelt imponere venner med forskjellige varianter, her er det bare fantasien som kan holde deg tilbake. PS! jeg kjøper mine bønner på Meny, men en bra dagligvare butikk burde også ha dette

tastywednesday_jankapolliani_edamamebonner_godtaspise-1-of-2

Slik gjør du :

  • Kok opp rikelig med vann i en kjele
  • Tilsett bønnene og la de koke i 4-6 minutter
  • Slå av vannet i et dørslag
  • Ha bønnene over i en bolle og strø over salt og en skvis sitron

eller

  • Kok opp rikelig med vann i en kjele
  • Tilsett bønnene og la de koke i 2-3 minutter
  • Slå av vannet i et dørslag
  • Ha bønnene i en Wok og varm de opp med sesamolje i ca 2 min
  • Om ønskelig strø også over noen ristede sesamfrø

Have a Tasty Wednesday

Translate »
Read previous post:
nå skal jeg gjøre noe veldig utypisk norsk

Jeg skal skryte litt For det har seg sånn at for ei lita jente opprinnelig fra Hønefoss så er det...

Close