©Christian Bakstad

Skjønne og flinke Synnøve Skarbø har sjarmert hele Norge med ryddebok. Nå er hun snart aktuell med nytt TV-program, og i sommer skal hun jobbe med deadline mens hun drømmer seg tilbake til sentimentale ferier med kjæresten.  Sjekk hva Synnøve Skarbø skal gjøre i sommer.

Navn: Synnøve Skarbø
Yrke: Journalist, Forfatter & Programleder
Instagram: @synnoveskarbo

Synnøve er akkurat ferdig med å lage nytt TV program, nå kan hun vel ta sommerferie?

Fortell om dine sommerplaner!

Jeg sitter og skriver på oppfølgeren til boka Synnøves system, og den skal ut allerede til høsten, så denne sommeren må jeg nesten bare fortrenge. Det blir nok en liten tur hjem til Stranda, men utover det utsetter jeg alle reiser til høsten.

Nummeret før eg skriv "Sånn går no dagan …" #nyttprosjekt

A post shared by Synnøve Skarbø (@synnoveskarbo) on

Norsk sommer eller sommer i utlandet? 

Jeg liker helst å reise utenlands om sommeren, og som regel ender jeg opp med å feriere i Sør-Frankrike. Men i år har jeg planer om å komme meg til Sicilia. Jeg har også sentimentale drømmer tilbake til den sommeren kjæresten min og jeg dro til Miami. Jeg elsker den byen, selv om der er 40 grader i juli.

Synnøve & Vanessa sin podcast finner du her! PS! Visste du at de ligger på podcast topplisten?

De fem viktigste tingene du pakker i kofferten.

Joggesko, lette kjoler, Macen, reisesett fra ZO og solkrem.

Hva skal på grillen?

Fisk kanskje? Men helt ærlig syns jeg grilling er veldig oppskrytt.

Kan du fortelle om ditt beste sommerminne som barn.

Sommerne hos besteforeldrene mine i Volda. Vi var en gjeng med søskenbarn på samme alder, og vi arrangerte et årlig familiesirkus der vi opptrådte for hele slekta.

https://www.instagram.com/p/BUXCBYijAOn/?taken-by=synnoveskarbo

Hvilken fest ser du mest frem til denne sommeren?

Gleder meg til ELLE-festen i slutten av august.

Rose eller kald øl?

Rosé. Men aller helst drikker jeg prosecco.

Hvordan får du tiden til å gå på flyet?

Er det wifi er det null problem – da kan jeg reise jorda rundt fem ganger på rad uten å kjede meg. Er det ikke nett, drar jeg fram Macen og jobber. Vel og merke hvis jeg drar alene på tur. Er familien med, blir det mer prat og spill.

Hvilket beautyprodukt klarer du deg ikke uten på sommeren?

Solkrem med minimum faktor 30. Jeg solte meg i hjel i 20-åra, og det tar jeg straffen for nå.

Synnøve beste reisetips.

Rull sammen klærne i kofferten, da får du plass til mer. Og ta med deg en sammenbrettbar bag i tilfelle du går på en shoppingsmell og trenger ekstra plass.

Hva leser du?

Nå for tida leser jeg bare ryddebøker.

Sommerens soundtrack?

Hva som helst utenom ”Despacito”.

Aktiv ferie eller relax?

En blanding. Jeg syns alltid det er lettere å være aktiv på ferie enn i hverdagen, så det må utnyttes.

Smaken av sommer er …

Softis fra Hennig Olsen. Rykende fersk.

Sole du deg toppløs eller foretrekker du skille?

Jeg har ikke solt meg toppløs på 20 år, og det blir neppe noe comeback nå.

Pool eller havet?

Havet. Eventuelt et duggfriskt og gullende rent basseng med utsikt til havet.

Translate »
Read previous post:
Er du en JA person?

Er du et JA-menneske som meg? Slik kan du bli bedre til å prioritere det som er viktig

Close