Leopard print satte sitt preg på høst og vinter catwalken forrige sesong, fra pelskåper hos Prada og Moschino, til kjoler hos Dolce & Gabbana. Men, denne sesongen er det fullt ut like hot med printet som får frem “min ville side.” Og jeg har for første gang lekt meg med printet jeg i årevis har assosiert med gamle damer.

Om jeg ser tilbake på ungdomstiden min, så var vel omtrent sånn her jeg så for meg at jeg skulle se ut “når jeg var gammel”. Leopard print assosierte jeg med “gamle damer”. Det er akkurat som om at jeg har satt meg selv i en tidsmaskin og vips så er jeg blitt eldre. Og jeg er faktisk litt enig meg “unge” Janka, leopard print er nemlig noe jeg lenge har assosiert med eldre fruer med masse bling og kraftig parfymelukt.

Under København Fashion Week la jeg bort alle fordommer til leopard print og tok på meg en trenchcoat stylet med lakkboots, sort turtleneck, offwhite denimskjørt og store øredobber. Hvorfor denne kombinasjonen?

Jeg syns printet i seg selv er ganske mye, og selv om jeg er for maksimalistisk styling, syns jeg det hele ble cleanere når jeg stylet leopardmønster med nøytrale farger. Vi endte også opp i bla Vogue, ELLE og italienske Grazia i disse antrekkene. Det er fortsatt like stas å se seg selv på print hos store motehus jeg beundrer.

For å få en kontrast til resten av antrekket gikk jeg for rød veske og Marianne Theodorsen ved min side. Vi bodde sammen to netter i København, det er alltid hyggelig å slippe å bo på hotellrom alene, og hun dama her er noe utenom det vanlige. Et hjerte av gull har hun og er en person jeg har blitt veldig glad for å ha i livet mitt. Hun må ha vært det fineste tilbehøret jeg hadde under moteuka også.

©Szymon Brzóska/Stylestalker for Polliani

Les også: Jakken du skal ha nå

Translate »
Read previous post:
ta vare på huden i kulden

siden det er så mange av dere som har spurt meg om beautyrutinene mine tenkte jeg at jeg skulle dele...

Close