Det er dags for mine aller beste stylingtips. Denne uken tar jeg for meg en enkel måte å piffe opp et plaint antrekk, nemlig å style antrekket ditt med en statement jakke. 

En statement piece er et plagg som skiller seg ut fra alt annet du har i garderoben, gjerne med mønstre eller farger sånn som den jeg har på meg på bildet. Det beste med statementjakker er at du kan ha et eller så “kjedelig” antrekk under. Jakken har jeg stylet over en turtleneck og jeans, med hvite boots og matchende veske.

Se hvordan jeg styler med belte her!

Antrekket hadde sett ganske vanlig ut med en sort kåpe til, mer klassisk og stilrent. Men, personlig er jeg veldig glad i statementjakkene. Et hot tips er at disse som oftest er igjen på salg hos de store nettbutikkene. De plaine klassiske jakkene ryker raskt, men det å investere i en statementjakke ligger lengre inne. Derfor kan det være lurt å sjekke ut salgene for disse plaggene, I always do.

Translate »
Read previous post:
De fineste eggene til påskefrokosten

Superenkel DIY-oppskrift som vil pryde påskefrokosten din

Close