Annonse

Har huden blitt grå og trist i vinterværet? Fortvil ikke! Her er mine beauty hacks til hud som gløder. Jeg tror på en god kombinasjon av bra kost og gode hudpleierutiner for at huden skal gløde

Start alltid dagen med en kopp varmt vann med sitron i. En deilig kaffe latte er ofte et fristende alternativ på morgenkvisten, men kaffen virker faktisk dehydrerende på kroppen og kan føre til f.eks hodepine. Bytter du ut kaffen med en kopp varmt vann med sitron i, så begynner metabolismen i kroppen å virke med en gang, og du får en god dose C-Vitamin istedenfor.

Skrubb huden jevnlig. Dette får bort døde hudceller på overflaten slik at huden ser mindre gusten ut. Samt at det hjelper på synlige porer. Nuxe Paris Exfolierende ansiktsskrubb er en av mine favoritter, den er for alle hudtyper også for deg med sensitiv hud. Skrubben inneholder naturlige eksfolianter fra valnøtt og litchi, som er kjærlighetsfrukt. Rett og slett kjærlighet til huden. Jeg bruker denne 1-2 ganger i uken. Ikke glem å skrubbe leppene også. Oppskriften på min leppeskrubb finner du her!

Grønne grønnsaker. Jeg har spiser ikke kjøtt og har en stor fordel her, men det er utrolig hvor mye det hjelper og tilføye litt ekstra grønt til hvert måltid. Grønnkål, spinat og til og med persille og koriander er genialt for din skin detox og er en supergod kilde til både omega 3, kalsium, jern, magnesium og vitamin B, C og E. Visste du forresten at grønnkål inneholder betakaroten?

Gi fukt til huden din.  Tørrhet i huden fremhever rynker og linjer, syns du at huden din ser eldre ut på vinteren kan det være at du ikke er flink nok til å gi fukt til huden. Jeg sverger til å bruke Nuxe Nuxuriance Ultra serum før en god fuktighetskrem. Det er et aktivt serum mot alle aldringstegn for alle hudtyper og jeg bruker den før jeg tilfører Nuxe Nuxuriance Ultraen rik dagkrem til moden hud som kjennes litt rikere

Olje. Har du lurt på hvor jeg får den ekstra gløden fra? Jeg bruker ikke mye sminke, men på vinteren bruker jeg en cc-cream. Før jeg påfører den, tar jeg et par dråper Nuxe Huile Prodigieuse og blander det inn i cc-creamen. Tørroljen gir en helt spesiell glød, inneholder 6 essensielle oljer og vitamin E. PS! du kan bruke den på kroppen også og forhindrer bla strekkmerker ( perfekt om du går med barn i magen ) Bruker du ikke foundation, er den super å blande ut

Ikke glem det sunne fettet. La avokado bli din beste venn! Avokado er en super-fuktighetsgiver og holder huden din unna skader utenifra. Søtpoteten inneholder også masse A-vitamin og C-vitamin som holder huden elastisk og myk.

Bruke creme rouge. På vinteren pleier jeg å kutte ut den vanlige rougen mot en kremete versjon, slik slipper sminken å legge seg i de tørre partiene i huden

Håper du fikk noen tips til beauty hacks, fin torsdag til dere alle sammen. PS! Apotek1 har massevis av juletilbud på Nuxe Paris akkurat nå sjekk det ut her!

Translate »
Read previous post:
tiggeren med svovelstikkene

Verden er urettferdig! Dette er ikke mine ord, men sterke og ærlige ord fra min 5 år gamle sønn I...

Close