Annonse

 

Gå ikke glipp av mine beste tips til hva du kan ta på deg og legge under treet i julen. I videoen over har jeg stylet mine favoritt julelooks fra Steen & Strøm Department Store og jeg er sikker på at du kan finne en look du liker også.

Plaggene jeg ikke klarer meg uten i julen: For meg handler julen om å kunne slappe av. Derfor er tøfler, en god pysj og en ugly christmas sweater et must. Når jeg skal pynte meg har jeg i bakhodet at jeg har barn løpende rundt meg, så altfor korte skjørt og for mye hvitt funker ikke hjemme hos oss. Men, med sesongens mange festligheter med venner og jobb liker jeg å pynte meg litt ekstra.

Antrekket som alltid funker når jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg: Den lille sorte er alltid “bankers”, men jeg liker allikevel å safe meg med en oversized blazer som jeg kan style opp og ned etter humøret.

Om stylingen min: For den som ikke liker kjoler så er fløyelsdressen fra Hunkydory helt perfekt og allikevel skikkelig pyntet, jeg stylet den med en hvit skjorte fra Maud. Jeg valgte også en rød kjole og blazer fra Billie and Me til juleselskapet med familien, en fantastisk kjole fra Max Mara med mønsterprint til julebordet med jentene og til slutt den fantastiske gallakjolen fra det norske merket Maud til nyttårsaften. All styling gjenspeiler slik jeg kunne kledd meg til de forskjellige festene og middagene jeg skal på i desember.

Hva gir jeg til han eller hun som har alt? Det er vanskelig å, men til venninner som har alt syns jeg det er hyggelig å lage en liten goodiebag med godlukt, lotions og sminke. Sokker og slips er et big no-no da kan du forvente et “ååååå akkurat det jeg trengte”. Baseplagg er alltid en hit og kjøpe til gutta, t-skjorter, collegegensere og skjorter får de aldri nok av.

 

Translate »
Read previous post:
Fem mattrender som gjør kroppen godt

Sjekk ut disse mattrendene også gjør kroppen din godt

Close