Darja Barannik skjønnhetsrutiner

Journalist og moteblogger Darja Barannik er fast gjest på de internasjonale moteukene, og ser alltid like fresh ut. På bloggen under eget navn deler hun masse inspirasjon innen både mote og skjønnhet, og vi inspireres alltid. Vi tok en prat med henne om hemmeligheten bak hennes vakre ytre.

Les også: Mine skjønnhetsrutiner med Gine Margrethe

Hva er dine skjønnhetsrutiner? 

– Jeg renser huden morgen og kveld, ingen unntak, deretter bruker jeg minst to ulike kremer fra Elixir som gir masse fukt til huden min (ja, huden min er tørr). Jeg prøver også å unne meg ansiktspleie på Beths Medispa hver andre måned. for å gi huden min en skikkelig boost med glød og fuktighet, samt behandlinger som forebygger og reparerer huden min etter mye jobb, reising og stress. Noe av det beste jeg vet! Dessuten har jeg blitt flink til å ta ansiktsmasker fra Exuviance et par ganger i uken – de tilføyer huden min fukt og glød.

Hvordan tar du vare på huden gjennom vinteren? 

– Jeg har mer eller mindre samme rutine på vinteren, som jeg har om sommeren. Hovedforskjellen er at hudpleien min tilpasser produktene ut ifra hva huden min trenger de ulike årstidene. På vinteren legger vi til en krem med mye fuktighet, mens på sommeren bruker jeg dagkrem med høyeste SPF og deilige kremer tilpasset huden etter at den har vært en dag i solen. Og nettopp derfor tror jeg at huden min har blitt så fin det siste året. På vinteren har jeg alltid hatt tørre flekker og rødhet, men etter at jeg fikk profesjonell hjelp med produkter har det vært som natt og dag for meg det siste året.

Hva er dine tre makeup-must haves? 

– Øyenbrynsgele, flytende foundation eller pudder til kinnene og mascara.

Hvilke hudpleieprodukter kan du ikke leve uten? 

– Elixir. Jeg er virkelig frelst av deres produkter!

Hvilke tips har du til å holde huden fin? 

– Jeg tror man må være bevisst på hva slags produkter man bruker, være flink til å rense huden morgen og kveld, drikke nok vann (klassiker, men sant) og bruke solfaktor året rundt. Selv merker jeg forskjell på huden de ukene hvor jeg trener, spiser sunnere, drikker nok vann og sover nok. Er jeg derimot på ferie med mye vin, mindre søvn, uregelmessige måltider med mye snacking og er dårlig på å få i meg nok vann lider huden min umiddelbart av det. Så mitt tips er å være snill med deg selv og ha en god balanse i hverdagen.

Darja Barannik skjønnhetsrutiner

Foto Privat, Instagram/@darjabar

Translate »
Read previous post:
4 ekle ting møkkete sminkekoster gjør

Visste du at kvisene kan komme fra møkkete sminkekoster?

Close