Du har helt sikkert sett henne enten på TV-skjermen eller som forsidepike hos DetNye. Gine Margrethe er nemlig både TV host og blogger, og i tillegg til å være en av de kanskje vakreste damene vi vet om, er hun stilsikker og etter sesongens moteuker er hun å se blant Vogue og Harper’s Bazaar sine street style-favoritter. Vi tok en prat med Gine Margrethe om skjønnhetsrutinene hun sverger til. 

Stockholm Fashion Week Gine Margrethe Janka Polliani

Hva er din daglige skjønnhetsrutine? 

– Om morgenen startet jeg med å vaske ansiktet i kaldt vann (kaldt vann; mest for å våkne og føle meg fresh), passer alltid på at jeg tørker ansiktet med rene håndklær, etterfulgt av pads fra ZO som hjelper på urenheter. Så bruker jeg en øyekrem, serum og solkrem. Om kvelden vasker jeg alltid av sminken (uansett hvor sliten jeg er!), skrubber ansiktet, bruker pads og smører meg inn med en mer aktiv krem som jobbet gjennom natten.

Hvilke produkter står på badehyllen din? 

– Jeg har blitt stormforelsket i ZO Skin Health. Så de fleste produktene mine kommer derfra. Jeg tror det er viktig å finne sitt merke man føler seg komfortabel med. Dessverre kan jo veien til å finne sitt merke være litt dyrt, men verdt det!

Hva kan du ikke leve uten? 

– Åh, denne listen er lang, men jeg skal prøve å gjøre den kort. Jeg kan ikke leve uten ansiktsskrubben min, pads og mitt siste innkjøp; en solkrem med farge fra Juice Beauty. Som jeg er ganske sikker på må være verdens beste produkt. Den roer ned huden, gir noe dekk og føles nydelig ut, selvfølgelig i tillegg til å ha SPF30. Jeg har melasma (pigmentflekker) i hele ansiktet og trenger høy solfaktor hver eneste dag.

Hva er dine tre essensielle makeup-produkter?

– Foundation, rouge og en øyenbrynskajal. Rouge er alltid det som setter kronen på verket for min del. Man ser frisk og fresh ut. Jeg er en sucker etter alt som gir glød.

Har du noen tips til å holde huden fin? 

– Rutiner. Hvis ikke jeg er flink til å gå alle stegene hver dag gir det utslag. Og jeg mener at skrubb er undervurdert. Det får bort døde hudceller og skitt, og man får en fin glød. Og en deilig og renhetsfølelse. Jeg tror også det er viktig å finne en hudpleieserie som passer deg. En som ikke tetter igjen porer, men heller renser de og får de vekk. Det er jo ingen hemmelighet at merker som inneholder aktive ingredienser gjør nettopp dette. Også er det dette med vann da. Jeg vet ikke hvor stort utslag det gir ved å drikke mye vann, men man føler seg i allefall mye freshere – hvis man skal gå etter at skjønnheten kommer fra innsiden ;)

Pads fra ZO Skin Health, Giorgio Armani Beauty Cheek Fabric, Juice Beauty Stem Cellular CC CreamGiorgio Armani Luminous Silk Foundation, Juice Beauty Stem Cellular Micro-Exfoliant, ZO Skin Health Over Night Recovery Creme

Photo Studio Emma Svensson/ELLE.se, privat

Translate »
Read previous post:
Tasty Wednesday: Veggie Carbonara

Lag en kjøttfri middag som barna elsker og som tar max 15 minutter å lage

Close