En hektisk timeplan har gått utover kosthold, trening og hår den siste tiden.Jeg har utallige photoshoots der det brukes varme, tuppering og produkter som sliter på håret mitt. Så på kveldstid et par ganger i uken gir jeg min lokker kjærlighet. Den beste måten å gjøre det på er en skikkelig god hårmaske. Så her kommer mine topp 4 favoritter hår masker.

Når jeg satte i gang med å skrive dette innlegget kom jeg på noe, som oftest kjenner du til din hudtype og hva slags produkter du trenger, men hva med håret?  Håret har også sin egen personlighet og sine egne behov.

For å styrke håret: KRISTIN ESS
Kjendisfrisøren Kristin Ess kom ut med sitt eget hår linje for et par år siden og jeg ble introdusert for merket når jeg var på reise i Paris for noen år siden. Du får dessverre ikke kjøpt det her i Norge som jeg vet om, men jeg har bestilt det her, de shipper til norge. Denne masken er rimelig, og fungerer virkelig. Den styrker, mykgjør og håret mitt ser alltid skinnende ut!

For fukt til håret: Moroccanoil

Hvis du ikke har prøvd denne ennå, så bør du prøve den ut. Denne masken er en klassiker og bra når håret mitt trenger en ekstra boost av fuktighet. Jeg liker å bruke denne masken spesielt når jeg kan føle at tuppene i håret mitt er blitt veldig tørre, noe som skjer mye etter at jeg har brukt varme på håret mitt! Håret mitt føles umiddelbart sunnere og lukter fantastisk. Den er også flott å bruke når du har vært ute i solen hele dagen.
For farget hår: Olaplex

For alle jenter der ute med farget hår, så vet du hvilken kamp det kan være å vedlikeholde. Det kan være vanskelig å holde på salongfargen og den nyfargede friske fargen. Det å bruke riktige produkter kan gjøre den store forskjellen. Denne Olaplex masken er laget spesielt for farget hår for å bidra til å styrke det, og det hjelper også gjenopprette skadet hår og ser ut til å være en hår stylist best bevarte hemmelighet!

For fete hår røtter: L’Oréal

Denne masken er en av mine favoritter og det beste er at du finner den i dagligvarebutikkene. Den er utviklet spesielt for feet røtter. Den er super på farget hår, og absorbere overflødig olje og lar håret føles lett og ikke fett

 

 

Translate »
Read previous post:
vårfine negler

Jeg gikk for flerfargede negler når jeg var og fikset neglene mine sist uke. Resultatet er vårens hotteste negler!

Close