Et av spørsmålene jeg får aller mest både her inne og i sosiale medier er om jeg kan dele noen stylingtips. Så i en rekke med nye faste innlegg tenkte jeg å gi et BRA stylingtips i uken. Denne uken tar jeg for meg mitt aller beste tips, nemlig å style antrekket ditt med et belte.

Det er et av de enkleste triksene i boken. Med et belte i midjen ser antrekket ditt straks mye mer forseggjort ut, du kan fake en midje om du er som meg og ikke har timeglass fasong, og antrekket blir mer feminint. Under Oslo Runway valgte jeg å style et plisseskjørt med en strikket genser og et skikkelig statementbelte i midjen. 

Flaks for meg at beltetrenden er på topp akkurat nå! Overalt i butikkene finner du belter, og tynne og tykke er like aktuelt. Beltet er like fint i midjen over en genser og over en blazer. Jeg kjenner meg rett og slett mer kvinnelig på denne måten. Også blir antrekket mer eyecatching syns du ikke?

Hva syns du om innlegg som dette? Jeg trenger litt veiledning her :)

Foto: Emil Jarengrim

Translate »
Read previous post:
vi har garderobesalg!

Førstkommende lørdag selger vi skattene våre, sees vi?

Close