Blomsterprint på blomsterprint?– ja, hvorfor ikke? Jeg liker å leke meg med ulike mønstre, farger og materialer for å skape en look.

Jeg skal innrømme at jeg prøvde både, 1-2 og 3 forskjellige nedtonede skjorter og t-skjorter under blazeren da jeg var i Tblisi under Georgia Fashion Week for noen uker siden. Men, så endte jeg opp med en fargerik bluse under en allerede så fargerik blazer. Det er forøvrig et bra tips om du vil piffe opp en gammel blazer i garderoben, parr den med noe fargerikt.

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg liker fargerike plagg, og som oftest når jeg handler ender jeg opp med å handle sett. Og jeg er så glad for det, cord buksene jeg har på meg fra H&M ( ikke reklame) eier jeg også i matchende jakke. Og det er like fint hver for seg, som sammen.

Håper du får en fin uke.

Translate »
Read previous post:
it’s the most wonderful time of the year

Julen nærmer seg! Men hva skal du ha på deg, og hva skal du gi dine nærmeste i gave? Kom...

Close