ensom (1 of 1)-2

Sharing is not always caring

Hva skal jeg dele for noe tenkte jeg når jeg så det første bildet en facebook venn delte på facebook for noen dager siden. Etter dette har det kommet massevis av bilder på feeden min, der folk deler sin ungdomstid. Puddel rocke hår, smilende fjes, highwaistbukser med belter, stolte stunder, og øyeblikk de selv ler av.Jeg har ingen bilder av meg selv fra den tiden jeg. Noe av meg har kanskje bare prøvd å slette den vondeste tiden i livet mitt, en ungdomstid full av mobbing, spiseforstyrrelser og depresjoner.
Jeg flyttet hjemme ifra, fordi jeg ville ut, jeg ville ikke være der lenger. Jeg har aldri snudd meg tilbake, det tok meg lang tid å akseptere at jeg var alene, helt alene.På den tiden var det ikke internet og bilder som florerte, ikke et album er igjen fra den tiden. Jeg husker knapt hvordan jeg selv så ut. Men, jeg tror ikke de rundt meg forstod hvordan jeg hadde det inni meg på den tiden, jeg tok vel på et smil og var hun glade, men inni meg var det kaos.

Du husker kanskje Jeg et mobbeoffer

Jeg var verken glad eller lykkelig på den tiden, og det tok meg mange år å bli det. Selv om smilet var der hele tiden, det var ikke mange som visste om hemmelighetene mine. Jeg skulle bli 30 år før jeg følte at livet begynte å bli bra. Jeg har ingen bilder jeg kan dele, men jeg husker godt hvordan jeg hadde det inni meg på den tiden. Jeg var ung, redd, fryktelig redd, og alene fryktelig alene. Jeg er så glad jeg ikke er den jenta lenger, den jenta facebook ønsker at jeg skal vise til omverdenen. Den jenta jeg forsøkte å skjule til alle bak et stort smil

Og i et lite øyeblikk, i det bildene streifer meg på Facebook så føler jeg akkurat det jeg gjorde på den tiden, en liten misunnelse i to sekunder, over andres perfekte barndom, andres perfekte ungdomstid. På den tiden var jeg rett og slett ensom. Livet er ikke alltid sånn det ser ut i sosiale medier, når facebook minner deg på ensomheten gir det iallefall meg en tankevekker

Translate »
Read previous post:
trend alert sleeves

All about them sleeves Kanskje litt upraktisk når du skal spise en god pasta, men utrolig fint som en detalj...

Close