Annonse

Annonse

November måned nærmer seg slutt, og det er blitt skikkelig vinter ute på 1-2-3. Mange inkludert meg opplever at huden blir tørr, gunsten og livløs i vinterhalvåret. Kombinasjonen av varm og tørr luft inne og minusgrader og kald luft ute, skaper store påkjenninger for huden. Det er derfor ekstra viktig å ta vare på huden i kulden, og bruke produkter som kan gi fukt og glød tilbake. Her er mine november beauty favoritter som gir huden nok næring og fukt i kulden.

Hos meg er det kropp og hender som blir mest utsatt, det blir knusktørt og sårt om jeg ikke er flink til å pleie meg. Nuxe Rêve de Miel er en komplett hudpleieserie for kropp og ansikt med nærende pleie til hele familien. Honning er en viktig ingrediens for serien og sammen med andre edle oljer fra solsikke, riskli, macadamia og calendula virker serien nærende og styrker huden.  Jeg har lenge brukt Nuxe Rêve de Miel i min daglige hudpleie

Lepper: Jeg får knustørre lepper av det kalde været og den “gamle traveren” fra Nuxe har vært min favoritt for leppene i mange år.  Nuxe Rêve de Miel leppekrem er den eneste leppepomaden som klarer å reparere leppene mine når de er sprukne. Og tro meg, jeg har prøvd en hel del konkurrenter som ikke har vært i nærheten til å leve opp til Nuxe sin bestselger. Den virker, helt enkelt! Den er enkel å smøre på leppene og kjennes myk med en gang den blir påført på leppene. PS! denne er også effektiv på tørre neglebånd som jeg så ofte får på vinteren.

Funfact: Hvert minutt selges en  Nuxe Rêve de Miel leppekrem på verdensbasis, DET sier noe om hvor mye den er elsket.

Hender: Nuxe Rêve de Miel hånd- og neglekrem er en annen favoritt som jeg alltid har med meg i vesken min for enkel tilgang til fukt. Håndkrem er ikke et produkt du bør være sparsommelig med. Benytt heller enhver anledning til å gi huden din fukten den så sårt trenger nå om vinteren, husker du å smøre hendene etter håndvask og før du legger deg vil du merke stor forskjell på kort tid. Mitt beste tips er å ha håndkremen på nattbordet, så du kan smøre deg rett før du går til sengs med et litt tykkere lag enn vanlig

Kjøp Nuxe Rêve de Miel dagkrem her! og Nuxe Rêve de Miel nattkrem her! Begge to er på tilbud hos Apotek1Kropp: Jeg har vært veldig spent på å få teste Nuxe sin seneste nyhet Nuxe Rêve de Miel kroppsskrubb. Jeg er utrolig sær når det kommer til skrubb, jeg ønsker at den skal kjennes på huden, at kornene skal være grove, men at huden ikke skal tørkes ut av den. Med denne får du 2 i 1 kroppsskrubb som både eksfolierer OG gir næring til huden. Den skal påføres på fuktig hud, en til to ganger i uken så masseres inn i huden før du renser den av med vann. Terningkast SEKS.

Tips: Avslutt med å rense av skrubben med kaldt vann for å tone huden. 

Nuxe Rêve de Miel Face and Body ultra-rich cleansing gel er en rensende og såpefri dusjgele til ansikt og kropp med honning og solsikkeolje. Den er super mild mot huden, dufter deilig gjør den også. PS! denne er på tilbud hos Apotek1 nå.

Translate »
Read previous post:
Nicecream: Den sunne bananisen alle snakker om

Det er Tasty Wednesday, og denne uken har vi testet ut en variant av 'nicecream'. Hvis du ikke vet hva...

Close