Behandlingen er sponset

nyttharnyemuligheter_polliani_gevir_sponsetbehandling-3-of-5

Er du som meg og hele tiden vurderer og revurderer å klippe deg kort? Å la lokkene falle er blitt superpopulært, men det er ikke like lett for alle. I dag lot jeg håret falle

Om det var enkelt? jeg vil si tja, men jeg har en frisør som jeg stoler 100% på og som klarer å ta vurderinger når jeg får sprøe innfall. Jeg har i en lang periode kun gått med håret i strikk, så jeg håper at jeg med en kortere frisyre skal gidde å ordne håret. Dessuten trengte jeg en forandring!

nyttharnyemuligheter_polliani_gevir_sponsetbehandling-4-of-5

Jeg våknet nemlig opp i dag 38 år gammel, ikke en stor forandring, men jeg følte allikevel for å gjøre noe annerledes. Og jeg er så fornøyd. I dag fikk jeg en kontrakt jeg gleder meg til å dele med dere, det betyr stooore forandringer i hverdagen min og jeg ser sånn frem til det

nyttharnyemuligheter_polliani_gevir_sponsetbehandling-2-of-5

Så er det kanskje noe i det de sier, nytt hår – nye muligheter

PS! Hår og farge er gjort av Nikola på Gevir avdeling Eger

Translate »
Read previous post:
Kate Spade New York endelig i Norge

Annonse/Sponsede produkter CANDY SHOP  Forrige måned åpnet Kate Spade New York sin første skandinaviske butikk i Øvre Slottsgate 18-20, med...

Close