På dette bildet er jeg tjukk (i hue)! Det er så sinnsykt å tenke at det var slik jeg tenkte om meg selv på denne tiden. På bildet er jeg på Maldivene, jeg skal gifte meg om to dager og jeg hater kroppen min.

Jeg har ikke kastet opp eller sultet meg på lenge når dette bildet er tatt for 8 år siden, men jeg hadde fortsatt et veldig anstrengt forhold til mitt eget utseende og kropp. Jeg trente mer enn gjennomsnittet, men ble aldri fornøyd med hvordan jeg så ut.

Jeg har store lår, jeg har mage, jeg liker virkelig ikke lårene mine, overarmene er for store og puppene mine liker jeg ikke. Rett og slett misfornøyd. Jeg forbanner meg over at jeg har brukt mesteparten av livet mitt til å være misfornøyd, prøvd utallige slankekurer, trent til jeg har hatt blodsmak i munnen, sultet meg, kastet opp, spist avføringspiller, telt kalorier, og slanket meg syk. Til hvilken nytte? I en alder av 38 år sitter jeg og ser tilbake på bilder fra gammelt av og tenker, fy søren så bra jeg jeg så ut.

Jeg kikker ned på min “gamle” kropp, som har født to barn, som har fått strekkmerker og litt ekstra her og der, som er blitt rynkete og eldre. Hadde du spurt meg på den tiden hva med kroppen min jeg var mest fornøyd med, hadde jeg svart øynene, for resten hadde jeg et grusomt forhold til. Jeg kan den gang i dag også relatere meg til den følelsen, av å ikke være bra nok – det er sykdommen som henger igjen. Den forbanna sykdommen som gjør at folk blir tjukke i hue, for det er i realiteten det den gjør, den tuller med hodet ditt.. Men, det er like fullt en forbanna sykdom, en farlig en sådan

Jeg skal slutte å se på meg selv i speilet med de øynene jeg har brukt hele livet, det er faktisk ikke verdt det lengre.

 

Les også: Let’s make it easier

 

 

 

Translate »
Read previous post:
slik får du en fantastisk uke

Det er enkelt! Get your shit done

Close