Paris Fashion Week har allerede vært i gang en liten uke, og i dag vender jeg endelig snuten mot byen som jeg elsker.

Paris er virkelig byen som ligger nærmest mitt hjerte, og jeg kjenner at jeg får litt sommerfugler når jeg tenker på at jeg skal tilbringe et par dager her. Jeg har varmet opp med Edit Piaf på spotify ( ja, jeg vet jeg er litt nerd)

Jeg advarer dere som følger meg på instastories og snapchat i forkant, være forberedt på Paris spam. Denne turen kommer til å være litt annerledes enn den pleier. Vanligvis teamer jeg opp med fine Darjadet er så hyggelig å ha noen å reise sammen med på tur. Paris pleier å være full av shows, men nå reiser jeg helt på tampen og dagene blir ikke like fulle som de pleier.Jeg skal derfor benytte sjansen til å få dratt på showrooms, til møter og et lite prosjekt som dere får vite mer om senere. Om jeg rekker så skal jeg forsøke å være litt turist også – jeg er jo vant til å se Paris fra en Taxi, stressende rundt fra visning til visning

Les også: Hotspots for Lunsj i Paris

Jeg skal holde dere oppdatert på vakre Paris på instastories, og for dere som lurer på om jeg har sluttet med snapchat så er svaret tja, jeg er litt usikker på om det er vits i å beholde begge. Noen ønsker?

©Szymon / The Style Stalker

Translate »
Read previous post:
Monokrom Max Mara
Trend: Monokrom

Med Carine Roitfeld bak stylingen sto Max Mara for en av Milan Fashion Weeks mest inspirerende visninger.

Close