Paris er en av mine favorittbyer, uten tvil. Jeg elsker den fantastiske byen om mulig enda mer under Paris Fashion Week. Jeg hadde ikke helt regnet med snø når vi ankom landet, og i løpet av 5 dager var vi gjennom flere sesonger føltes det som, en dag med snø, en dag med regn og kaldt, en dag med vind og kaldt og en dag med skikkelig vår og t-shirt.

Du som følger med på instagram har sikkert fått med deg at den faste “gjengen” har vært på tur igjen, det gjør hele opplevelsen 10 ganger bedre om du spør meg. På vei til Paco Rabanne Show dag 1 av Paris Fashion Week stylet jeg en rutete blazer, med hvite jeans, sneakers og kåpe fra en av mine favoritt norske designere ESP. Det er alltid gøy å representere norsk design når vi er på moteukene.

Jeg har massevis av bilder jeg gleeeeder meg til å dele med dere. Noen som så den freshe leiligheten vi bodde i? Bilder kommer asap

© thestylestalker

Translate »
Read previous post:
7 enkle grep for et stiligere kjøkken

Se hvordan du kan gi kjøkkenet ditt et lite løft, uten oppussing.

Close