Sponset plagg

Blazeren er plagget som ofte redder meg ut av kriser, og jeg eier mange i forskjellige farger. Når uhellet var ute og kofferten min ble borte, så dukket denne herligheten i lilla opp på hotelldøren min, gjett om den løftet dette sorte antrekket.

Jeg plukket opp fargen på blazeren i skoene, så antrekket ble litt mer helhetlig. Akkurat sånn jeg liker det. og ja skoene er fantastiske, men etter noen timer på disse hadde jeg så kramper i bena at jeg nesten ikke klarte å gå med flate sko engang. No pain no game.

Alt går ikke alltid etter planen. Etter at jeg mistet kofferten min på vei til Copenhagen Fashion Week klarte jeg også å bli syk, sånn ordentlig dårlig. Jeg dro på meg en lungebetennelse på Kreta, og fikk antibiotika som ikke tok sykdommen og i København blusset det opp igjen. Så jeg bet rett og slett tennene sammen, dro på visninger på dagtid og måtte avlyse mye festivitas på kveldene, da var jeg helt skutt. Og det er jeg faktisk fortsatt.

Også er det litt sånn at når jeg har vært bortreist så må jeg ta i et ekstra tak når jeg kommer hjem, selv med lungebetennelse. Det skal oppdateres mer fra dagene i København, men først må jeg bare gå til anskaffelse av nytt immunforsvar. Det er nemlig noen skikkelige hektiske uker i vente også.

Les også: Erin Wasson åpnet Holzweiler-showet i København.

© Szymon Brzóska | thestylestalker.com instagram: @thestylestalkercom
Translate »
Read previous post:
Erin Wasson åpnet Holzweiler-showet i København

Holzweiler hanket inn selveste Erin Wasson da de debuterte under Copenhagen Fashion Week.

Close