Podcast er blitt en fast greie på øret mitt det siste året. Jeg har byttet ut radio og musikk mot skravlende damer og menn mens jeg går til jobb eller er på trening. Og har du ikke helt kastet deg på podcastbølgen riktig enda, er 2017 kanskje året da du vil lære deg å elske podcast også?

Podcast finnes i sinnsykt mange sjangre, og godt er det. Personlig liker jeg å en god potpurri i min podcastliste. Noen oppdaterer ofte, noen altfor sjelden. Her er iallefall podcaster vi elsker, akkurat nå

Fredagspodden
Hannah Rosander og Amanda Schulman snakker rett og slett om livet og deler sjenerøst om alt fra fødselen, sine forhold med mennene sine. Det er lett å lytte til drømmene deres og kjennes uprentesiøst og hyggelig. Fredagspodden var den første podcasten jeg begynte å høre på

Tusvik og Tønne
Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har null filter. Og det er akkurat derfor jeg elsker å høre på podcasten deres. Jeg får lyst til å være litt grovere i kjeften og jeg beundrer kunnskap og meninger. De får frem det harrye i meg og jeg elske´re

Oh Boy By Manrepeller
Jeg fikk først opp øynene for Leandra Medine for maaange år siden gjennom bloggen Manrepeller, senere har jeg møtt henne flere ganger under Fashion WeeksHun har en skarp tunge og style til tusen. I podcasten snakker de med fantastiske sterke kvinner. Hvem blir ikke inspirert av sånt?

Harm & Hegseth
Min guilty pleasure! Jeg innrømmer det, denne podcasten er min guilty pleasure. Morten Hegseth og Vegard Harm driver podcast med VG i ryggen, der de snakker om kjendiseri,sitt privatliv og deler alt mellom himmel og jord. Jeg har tatt meg selv i å humre på tredemøllen med disse to på ørene

Pandolly Podcast
Journalist og stylist Hosted Pandora Sykes og Dolly Alderton snakker om de siste nyhetene på Britisk jord, fra politikk til fashion. Og jeg skal innrømme at jeg ikke alltid forstår halvparten, men jeg er stor fan av Pandora Sykes, sjekk ut instagrammen hennes så vet du hva jeg snakker om

Svenska Mordhistorier
Sebastian Krantz  går igjennom virkelige mord så vel som fiktive som er basert på virkelige hendelser i sin krimpodd. Perfekt om du liker god krim, jeg blir redd og får gåsehud

PS! Podcasttips taes imot med takk

 

 

 

 

 

Translate »
Read previous post:
mine beste antrekk i 2016

Inneholder sponsede produkter   It’s a new dawn / It’s a new day / It’s a new life…and I'm feeling...

Close