Adlinks

prinsesse for en dag

Det å reise på fashion weeks kan ofte kjennes som en drøm, for jeg elsker virkelig jobben min og det er noe helt eget med moteukene. Menneskene, showene, atmosfæren og venuene er fantastisk. Jeg må innrømme at jeg til tider må klype meg litt i armen når jeg sitter på showene til noen av merkene og designerne jeg beundrer. Jeg leker rett og slett prinsesse i vakre designerplagg jeg aldri hadde hatt råd til å bruke ellers.

prinsesse for en dag

Jeg ser meg selv som utrolig heldig. Jeg har gjort hobbyen min om til jobb og jeg blir invitert til å få se fantastiske moteshow under Fashion Weeks. Og selv om det meste ser glamorøst ut der vi går rundt i designerplagg, er det lange dager, lite tid til pauser, lite mat og mye small talk og smisking under dagen. Det er vel bare sånn at det er blitt en jobb, og alt som følger med det. Under Paris Fashion Week var jeg så heldig å få lov til å sprade rundt i dette fine settet fra Net a Porter x Gucci, et sånt sett som lommeboken min aldri ville tålt.

prinsesse for en dag

Bildene ble tatt av den anerkjente fotografen Diego Zuko som er fotograf for Harper’s Baazar rett før Hermés visningen. Han ble booket inn for å ta fantastiske bilder for Interoptik som har prydet butikkene deres. På bildene har jeg på meg briller fra Marc Jacobs.

prinsesse for en dag

Denne dagen slet jeg med å stå ute og ta bilder for fotografene, det var en varm dag i Paris og føttene mine hovnet opp så mye at jeg nesten ikke hadde plass i skoene (det hjalp ikke på at helene er 10 cm høye.) Så om jeg ikke smiler like mye som du er vant med på bildene så står jeg sikkert og tenker at jeg bare gleder meg til å sette meg ned og au, au, au.

Hvis du lurer på hvordan en dag under fashion week ser ut kan du lese Fashion Week 1 dag – time for time her!

©Diego Zuko / Interoptik

Translate »
Read previous post:
slik faker vi livet i sosiale medier

Jeg brukte størsteparten av tenårene på å tenke på hvordan jeg så ut, spiseforstyrrelser tok over livet mitt og jeg...

Close