Jeg har sagt det før, helt siden jeg så min favoritt film Breakfast at Tiffanys for aller første gang har jeg elsket gullsmeder. Mens stilen min er ganske eksentrisk liker jeg klassiske smykker som skiller seg ut. Huldresølv lager tradisjonsrike smykker med en liten tvist og er rett og slett en godtebutikk for en smykkeentusiast. PS! Nederst i innlegget får du en rabattkode på smykker fra Huldresølv. 

Huldresølv har designet smykker i 20 år med fokus på norsk moderne design, folketro, mystikk og håndverk. Elise Thiis-Evensen hadde et sterkt ønske om å lage smykker som feiret de norske håndverkstradisjonene men likevel opplevdes å være så moderne at de kunne brukes hver dag. Og det er akkurat dette jeg elsker med de vakre smykkene. Elise er i dag pensjonist, men er på jobb hver dag allikevel, er fjerde generasjon gullsmed og skaper av Huldresølv og alle smykkene er håndlagde på verkstedet i Telemark.  Det viser en enorm passion for faget og for å skape vakre ting.

Jeg syns det er så fint med kombinasjonen av gull og sølv og det er gjennomgående i kolleksjonen. Det gjør at det er lettere å kombinere forskjellige smykker. Gull og sølv er rett og slett en perfekt match, og har du noen favorittsmykker du aldri tar av deg, kan de lett blandes både når det kommer til farge, kvalitet og struktur. Det gjør det hele mer spennende.

Lengre ned i innlegget finner du en 20% rabattkode, helt perfekt nå før jul om du skal kjøpe gaver til en spesiell.

Huldresølv inspireres av naturen og de nydelige ringene jeg bærer er inspirert av blomsten Reinfann tre ringer som er ment å bæres sammen, slik at de danner en liten bukett. Reinfann er blomsten i veikanten, som gjerne kommer hjem i små barnehender og lyser vakkert og sommerlig på bordet. Ringene finner du her! Du finner hele Reinfann kolleksjonen her!

Reinfann består av mange lekre smykker. Ronja armlenke finner du her! Ronja Halskjede finner du her! Reinhild øredobbene finner du her!

Lysning er kanskje min favorittkolleksjon hos Huldresølv. Blad armringen er like fin for seg som i kombinasjon med andre smykker. Designet er inspirert av villbringebæret og ringen ser ut som et blad som har blitt tvunnet rundt fingeren. Du finner ringen her!

Vindel er en annen fin kolleksjon i rekken av herlige produkter fra Huldresølv. Jeg forelsket meg helt i Vindel ørepynt granat her! og tvunnede ringen Granat her! Smykkene er også fine og kombinere med andre smykker fra Huldresølv

Jeg gir mine fine lesere en eksklusiv 20% rabattkode hos Huldresølv den gjelder fra lør 25 november -mandag 27 november på alle smykkene jeg har vist dere.. Rabattkoden er POLLIANI

Sjekk ut smykker med sjel her!

Translate »
Read previous post:
Denne makeup-looken er perfekt til årets julebord

Rødt symboliserer 'styrke', og det er en shade alle kvinner burde prøve. Røde skygger kan virke skremmende, og for noen...

Close