Annonse

Det er noe med scandi style og mote som bare gjør at trenden de siste årene har fått stor internasjonell oppmerksomhet. Scandi Style er tidløst, trendy og under moteukene florerer det av fotografer for å få tatt bilder av skandinaviske jenter, og ikke uten grunn, skandinaviske jenter vet hvordan de skal kle seg

Skandinaviske bloggere og influencere har fått mye internasjonal oppmerksomhet de siste årene for å klare å kombinere plagg på den perfekte måte. Scandi style er kult, elegant, komfortabel og praktisk.  Skandinavisk mote er også kjent for sine gode kvaliteter og skandinaviske merker er noe av det hotteste på markedet akkurat nå. Akkurat nå ønsker enhver kvinne å gi garderoben sin et touch av den kule, nordiske minimalismen som regjerer gatene i Oslo, Stockholm, København og Helsinki.

Skandinavisk stil handler enkel om uanstrengt stil og for meg er gode basics grunnleggende i enhver scandi garderobe. Scandi style, har enkle linjer, smart skreddersøm og fine paletter. Noen av de beste plaggene jeg eier er av skandinavisk design, og hos Zalando har de nå samlet et utvalg av sine favoritt designere fra skandinavia. Den aktuelle scandi-inspirerte kvinnemoten er bygget på rene silhuetter, strenge skjæringer og matte, rolige farger. Prikken over i’en settes ved å bruke enkle, minimalistiske smykker og accessoirer. Er du på utkikk etter inspirasjon og ønsker å finne gode nøkkelplagg for den skandinaviske klesstilen? Da er du på rett spor – Zalando har nemlig samlet alle skandinaviske designermerker og de viktigste must-haves produktene! La deg inspirere av ren nordisk mote, og sjekk ut de nyeste skandinaviske merkenavnene som Wood WoodSkagen og norske Holzweiler.

Hemmeligheten bak den skandinaviske stilen er en balansert garderobe med velvalgt yttertøy. Gå for en minimalistisk tolkning av den ikoniske trenchcoaten eller en lett jakke i en vårlig, vakker farge. Kåpen jeg har på meg fra By Malene Birger har jeg stylet med bukser fra Holzweiler og sko fra By Malene Birger. Alle plagg er allerede blitt garderobe favoritter som jeg vet jeg kan style om og om igjen.

Zalando, som har et enormt utvalg av ulike merker i prisklasser som strekker seg fra hundrelappen til flere tusen kroner, gjør det gøy å shoppe. Det er sinnsykt gøy å shoppe på Zalando fordi det er et fantastisk utvalg.  Jeg investerer som oftest i fine jakker med godt snitt, vesker og sko.

Bukse fra Holzweiler her! Trenchcoat fra By Malene Birger her! Sko fra By Malene Birger her!

©Victoria Mehlum

 

Translate »
Read previous post:
og vips så er det helg igjen

En liten oppsummering av uken

Close