Annonse

Se de brillefine kampanjebildene for Interoptik

Etter at jeg i fjor inngikk samarbeid med Interoptik har jeg virkelig fått øynene opp for briller, ikke bare fordi det får meg til å se bedre, men også fordi en enkel brille kan endre en hel look, noe jeg virkelig elsker. Liker du brillene mine, får du 50% rabatt på et stort utvalg innfatninger hos Interoptik. Se de brillefine bildene for Interoptik under.

Jeg skal innrømme at det tok meg litt tid å bli vant til å se meg selv med briller. Men, etter at brillestylisten hos Interoptik har vist meg hvilke briller som kler og passer meg best ut fra ansiktsform, farger og personlige stil, syns jeg det nå er nesten like gøy med briller som mote. Briller er blitt en del av min garderobe på akkurat samme måte som vesker og sko.

Sist uke var jeg hos Interoptik brilleseminar på Cafe Christiania sammen med Ola Kleiven, Marna Haugen (Komikerfrue) og Vanessa Rudjord og hadde en fantastisk gøy dag foran kameraet. Og de fine bildene vi tok er for å vise deg hvor stor forskjell en brille kan gjøre. Vi fikk alle sammen hjelp til å finne seks par briller, to til hverdags, to til arbeid og to til fest. Med andre ord, en skikkelig brillegarderobe.

Se de brillefine kampanjebildene for Interoptik

– HVERDAGSBRILLE 1–

Brillen du kanskje bruker aller mest bør være en allsidig brille som passer til klærne du bruker hver eneste dag. Den første hverdagsbrille fra Gucci komplementerer mitt favorittplagg i skapet, trenchcoaten. Brillestylisten ser på ansiktstrekkene før hun plukker ut briller, og komplimenterer min egen stil når hun finner briller som passer meg.

Se de brillefine kampanjebildene for Interoptik

– HVERDAGSBRILLE 2–

Til fritidsantrekket fant også brillestylisten frem en trendy brille i nøytral innfatningen fra Ray-Ban. Jeg tåler mye kraftige og mørke farger, men kler også farger i de lysere tonene. Hør med din brillestylist hos Interoptik om du er usikker på hva du kler.

Se de brillefine kampanjebildene for Interoptik

– JOBB BRILLE 1–

Det er ikke hver dag jeg går i heldress på jobb, som oftest så rekker det med en blazer og jeans når jeg løper rundt i møter. Men, jeg ønsker meg en brille som ikke stjeler for mye fra resten av antrekket. Jeg følte meg som en powerwoman i brillene fra Prada, og elsker den runde formen.

Se de brillefine kampanjebildene for Interoptik

– JOBB BRILLE 2–

Marna briller fra VersaceVanessa i Tom Ford jeg har briller fra Giorgio Armani og Ola Ray-BanAlle brillene vi har på oss, kan du lese mer om her!

Se de brillefine kampanjebildene for Interoptik

– FEST BRILLE 1–

Er du den som har tenkt at briller ikke er til fest, må du gjerne tenke om igjen. Spør du meg, er det brillen som gjør hele antrekket jeg har på meg. Brillene er fra Tom Ford og jeg elsker den kraftige rammen mot det sorte lakkskjørtet jeg har på meg.

Se de brillefine kampanjebildene for Interoptik

– FEST BRILLE 2–

Når du velger en brille ønsker brillestylisten at stangfestet er høyt og at den skrår rett inn mot kjevepartiet, dette gir en illusjon om at det smalner kjevepartiet. Den andre festbrillen er også fra Tom Ford, og har en mer markant ramme.

Fra 20.mars- 8 april, vil være merkevaresalg med 50 % rabatt på et stort utvalg briller hos Interoptik

©Thomas Lie Qvale

 
Translate »
Read previous post:
på dette bildet er jeg tjukk (i hue)

Det er utrolig hvordan en sykdom kan "føkke" med hodet ditt.

Close