Moteuken i København er over, og Oslo står for tur. Det er ingen hemmelighet at de norske motedamene er blitt yndede objekter blant street style-fotografene, og er stadig å se på sider som Vogue, Harpers Bazaar og andre internasjonale magasiner. Mens vi venter på street style fra damenes egen hovedstad, sjekk ut de norske motepersonlighetenes egne Instagram-innlegg fra den danske moteuken.

Se de norske motedamenes antrekk fra København Fashion Week under

Innkjøpsjef hos Høyer, Annabel Rosendahl, er alltid on point på moteukene – Hun har helt enkelt en egen evne til å få antrekkene til å se casual chic ut der hun løper mellom innkjøp og visninger. @annabelrosendahl.

Celine Aagard gjester de internasjonale moteukene og under København Fashion Week gikk hun for big sleeves og ellers en rekke sporty luxe looks med patent leather bukser og hoodie Flere bilder på @celineaagaard_.

 Vi digger stilen til blogger Darja Barannik. Hun er alltid et skritt foran alle andre når det kommer til de seneste trender og er en kløpper til å sette sammen antrekk som tar pusten fra streetstyle fotografene.  Flere bilder på @darjabar

Hun er head of PR og digital media på Høyer, og vi digger Marianne og hennes stil! Hun var rett og slett On point med dressbukser, hettegenser og bomber i København Og stylingen er bare så perfekt enkel. Salut for capture pumkin pie. Flere bilder på @marianne_theodorsen.

Translate »
Read previous post:
SMS-intervju: Marianne Theodorsen om CPH Fashion Week

Vi tok en prat med en av moteukens fresheste damer

Close