Annonse

 

Endelig har Steen & Strøm Department Store startet salget og herlige plagg selges til en brøkdel av prisen. Se hvilke jakker du bør sikre deg på salg nå

Hos Steen & Strøm Department Store har startet salget, og du kan spare enormt mye penger og gjøre noen kupp ved å handle nå. Hos Steen & Strøm Department Store finner du over 600 merker og i mange av de eksklusive butikkene kan du få shoppe til sykt fine priser.

Jeg handler sjelden i billigbutikker når det er salg, jeg velger heller å gå i premiumbutikker der jeg kan gjøre noen virkelige kupp og hos butikker som Tommy Hilfiger, Maje, Filippa K fant jeg noen favoritt jakker til sterkt nedsatte priser

Denne jakken fra Tommy Hilfiger er rett og slett en drømmejakke. Den er i mørkt brunt skinn og med sauepels holder den deg varm hele vinteren, tidløs er den også. Jakken finner du til 50% nå

Jeg har en forkjærlighet for rødt og dras automatisk mot den postkasserøde kåpen. Den er av litt tynnere ullkvalitet, så den er perfekt også fremover mot våren. Kåpen finner du hos Maje til 50%

Det å finne en fin varm som jeg kan bruke til hverdags er alltid vanskelig. Jeg har jo lyst til å se fin ut også- Jeg fant denne hos Filippa K med 50% avslag

Ponchoen er favoritt hos meg. Gigi Hadid sitt designsamarbeid med Tommy Hilfiger har fått mye oppmerksomhet, og har du lyst til å sikre deg en godbit, må du være rask. Du finner denne på tilbud nå!

 

 

 

Translate »
Read previous post:
Costume Awards 2017

Nok en gang gikk Costume Awards av stabelen der folkets favoritter fikk priser. Norges største moteprofiler var invitert til fest...

Close